Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, din nou împreună! Cei doi foști soți s-au împăcat și locuiesc în aceeași casă, la 21 de ani de la divorț

Publicat pe

După ce s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor par că s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar lucrurile merg de minune între ei! Iar imaginile demonstrează din plin acest lucru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe Maia Morgenstern și Claudiu Istodor îi desparte un an diferență de vârstă, dar îi unesc aproximativ 40 de relație cu bune și rele. Chiar dacă au divorțat, au trecut peste tensiunile de la început, au reușit să ajungă la un numitor comun și se înțeleg inclusiv astăzi extrem de bine: „Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună”, spunea Claudiu Istodor pentru VIVA! la scurt timp după începerea serialului în care performează amândoi, ironic, în calitate de soț și soție.

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:”Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă” / INTERVIU

Cei doi au fost colegi de facultate, parteneri de scenă, prieteni și, cel mai important părinții unui copil care s-a transformat într-un tânăr talentat, ce a mers pe urmele părinților: „Nașterea unui copil e, de fapt, singurul miracol pe care îl vedem în viață. Cu excepția celor care au șansa de a fi martorul altora, mistice sau întâmplări pe care le consideră ei miracole. Dar viața unui copil, creația pe care poate avea șansa să o facă un om, e ceva extraordinar și important”, mai povestea actorul.

Se pare că filmările pentru seriale și perioada de izolare din vremea coronavirusului i-a apropiat pe cei doi foști soți, care și-au petrecut destul de mult timp unul în compania celuilalt.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu… fosta soție! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Daria Radionova: „După atâtea luni de zile…”

Claudiu Istodor: „Da, suntem împreună din nou!”

La 21 de ani de la divorț, se poartă ca și când ar forma din nou un cuplu, Maia Morgenstern postând pe rețelele de socializare imagini în compania fostului partener, alături de un mesaj controversat: 'Pe când… Love! Love e singurul cuvânt – cu Claudiu Istodor'.

De asemenea, actrița a postat pe rețelele de socializare imagini în care apare stând cu capul pe umărul partenerului de viață, în timp ce Claudiu Istodor pare să îi citească ceva.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă',  a dezvăluia Claudiu Istodor, despre relația cu Maia, pentru click.ro.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, din nou împreună! Cei doi foști soți s-au împăcat și locuiesc în aceeași casă, la 21 de ani de la divorțMaia Morgenstern și Claudiu Istodor, din nou împreună! Cei doi foști soți s-au împăcat și locuiesc în aceeași casă, la 21 de ani de la divorț

Sursa foto: Facebook, Pr, Denis Oros

Citește și: Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble.Cum a apărut prezentatorul la Neața

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter