Cele mai sexy fotografii cu Mădălina Pamfile. Cum arăta acum 10 ani

Publicat pe

Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo ai stil Celebrities, este fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei din țara noastră. A ales să se retragă de la TV , după ce și-a întemeiat o familie și a devenit mămica a două fetițe. Însă, fotografiile mai vechi cu această au rămas în amintirea telespectatorilor. Iată cele mai sexy imagini cu aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai apreciate asistente de televiziune din țară. După o perioadă în care a ocupat prima pagină a tabloidelor, a decis să se retragă din atenția publicului.

Însă, aceasta a acceptat propunerea de a participa la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities. Cu toate acestea, mulți dintre telespectatori o cunoșteau deja pe aceasta.

Citește și: Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil!.Are un trecut controversat

Citește și: O mai ţineţi minte pe Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre?Asistenta TV are o dulceaţă de fetiţă, care îi seamănă perfect!

Citește și: Silviu Biriș iubește din nou, la 5 ani de la divorț:„Iau în calcul o nouă căsătorie’

Citește și: Cum se simte acum Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer:„Mă lupt să rămân în viață’

Cele mai sexy fotografii cu Mădălina Pamfile

Mădăline Pamfile a ocupat prima pagină a ziarelor, după ce apărea tot mai des în prezența lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Ei bine, pe atunci, aceasta avea doar 18 ani și credea că este vorba despre o relație extrem de serioasă.

Ulterior, fosta asistentă de televiziune a recunoscut că nu a fost vorba despre poveste de iubire, ci că a avut foarte multe lucruri de învățat de la edil.

„E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât.„, spunea Mădălina Pamfile, acum concurentă la Bravo ai stil Celebrities.

Pe lângă această idilă cu Radu Mazăre, Mădălina Pamfile a mai fost conoscută și pentru fotografiile extrem de sexy pe care le făcea.

Cu un corp bine sculptat, dar și cu o dorință arzătoare de a impresiona publicul larg, vedeta se lăsa fotografiată în cele mai fierbinți ipostaze. Astfel, vă prezentăm în galeria foto câteva imagini de pe vrema când Mădălina Pamfile era în atenția publicului.

Concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Ei bine, după o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Mădălina Pamfile a acceptat propunerea de a participa la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities. Aceasta vrea să-și arate aptitudinile stilistice, dar și să câștige premiul de cea mai stilată femeie din România.

„Am acceptat provocarea Bravo, ai stil! Celebrities pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice.După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă', spune Madalina Pamfile.

La momentul actual, Mădălina Pamfile are 28 de ani, este căsătorită și are două fetițe superbe.

sursă foto- facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter