Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează: „E o formă de manipulare”

Publicat pe

Pe măsură ce lupta de pe Drumul Împăraților înaintează, tensiunile dintre concurenți escaladează. În timpul ultimei ediții de la Asia Express, cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir s-a mutat la alt nivel. Creatorul de modă nu poate să treacă peste anumite gesturi ale actriței

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La fel cum au procedat și celelalte echipe, Zarug și Lorelei le-au desemnat pe Adriana Trandafir și Maria Speranța să se lupte pentru a rămâne în competiție, însă înainte de asta, concurentul a făcut niște mici completări cu privire adversara lui.

După ce tot săptămâna asta Adriana Trandafir i-a declarat război lui Zarug în timpul unei probe, el a avut ocazia acum să se „răzbune' și i-a adresat cuvinte grele acesteia.

Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează: „E o formă de manipulare'Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează: „E o formă de manipulare'

Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express. Ce are să îi reproșeze creatorul de modă actriței

Concurentul a explicat că pentru această cursă va desemna echipa formată dintre Adriana Trandafir și fiica sa, asta pentru că Zarug are impresia că cele două concurente au fost favorizate.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem.

Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele.

În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze.

E o formă de manipulare care mie nu-mi place', a spus Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

De asemenea, replica Adrianei nu a întârziat să apară, așa că la rândul său, concurenta și-a spus părerea despre adversarul ei, precizând că este curioasă să vadă până unde va merge Zarug cu aceste lucruri.

Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți șii un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!', a spus Adriana Trandafir.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express

Citește și: Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia

Citește și: Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani

De la ce a pornit conflictul dintre Adriana Trandafir și Zarug

Și cum Maria Speranța a început să îi pună greutățile lui Zarug, deși în competiție se mai afla și Mihai Petre, i-a enervat maxim pe creatorul de modă iar Lorelai, colega lui de echipa a început să îi întoarcă „favorul’.

„Asta e răzbunare pe față. OK, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie’, a spus actrița.

Zarug nu a luat în seamă ceea ce Adriana Trandafir a spus, după ce i-a declarat război la Asia Express, el considerând că totul este un joc. Maria Speranța a fost cea care l-a încărcat pe el cu greutăți.

„Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis OK, dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta’, a declarat Zarug la Asia Express.

Cine este Zarug de la Asia Express


Zarug, al cărui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante. Fie că este vorba despre social media sau televiziune, Zarug se evidențiază datorită dezinvolturii și farmecului special.

Concurentul de la Asia Express nu este pentru prima dată pe platourile de filmare de la Antena 1. În 2018, Zarug, căruia apropiații îi spun Papu, a apărut în fața bucătarilor de la ‘Chefi la cuțite’ pe tocuri și a făcut senzație.

De meserie designer vestimentar, unul mai nonconformist, le-a spus atunci chefilor că activează în industria modei, dar că este pasionat și de bucătărie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter