Anamaria Prodan, după ce fosta nevastă a lui Reghe a acuzat-o că minte: "Îl târăște în mizerie"

Publicat pe

Anamaria Prodan i-a dat replica fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf, după ce aceasta a acuzat-o că i-a făcut exact ce i-a făcut ei Corina Bilcon, actuala iubită a antrenorului. Anamaria este de părere că toate aceste comentarii vizavi de situația din familia ei nu fac decât să-l târască în noroi pe Reghe și să-i distrugă cariera.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan povestea, recent, că ea și Reghe au început o relație când el deja era separat de Mariana de 2 ani, așa că nu a furat bărbatul nimănui. Fosta soție a antrenorului o contrazice, însă, și susține că lucrurile nu au stat chiar așa. Mariana Reghecampf spune că familia ei a fost destrămată de apariția în viața soțului ei a Anamariei Prodan, iar aceasta din urmă pățește acum același lucru pe care l-a făcut și ea acum mulți ani.

Anamaria Prodan se arată foarte deranjată de replica Marianei și îi transmite că nu face decât să-i distrugă imaginea și cariera lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, după ce fosta nevastă a lui Reghe a acuzat-o că minte

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!', a spus Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

Anamaria nu-și mai ascunde furia pe care o simte cu privire la alegerile soțului ei și subliniază că fiul lor și fetele ei sunt afectați cel mai mult de ceea ce se întâmplă.

Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi.

Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump, a încheiat impresara.

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:Karma funcționează

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

L-a despărțit sau nu Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf de prima soție?

De când au apărut numeroasele zvonuri potrivit cărora s-a produs o ruptură între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mulți cârcotași au spus că există posibilitatea ca blestemele primei soții a antrenorului să se fi năpădit asupra familiei impresarei.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry', a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă.

Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului.

Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor', a mai adăugat impresara pentru aceeași sursă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter