Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia Reghecampf

Publicat pe

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan, a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după aparițiile la TV alături de Sexy-impresară. De ceva timp, femeia nu îi mai este alături vedetei. Iată ce mai face și ce s-a întâmplat cu Nuți, bona pe care Anamaria Prodan a făcut-o celebră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe vremea când Anamaria Prodan filma reality show-ul său, Nuți era bona care avea grijă de Bebeto, dar și de casă. Mulți ani femeia a asta lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie. La un moment, Nuți se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia ReghecampfCe mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia Reghecampf

De o bună perioadă de timp, bona Anamariei Prodan a dispărut din fotografiile de familie, mai ales că acum Laurențiu Jr. s-a mărit și nu mai are nevoie de bonă. Elena Fulgeanu, pe numele din buletin, reușise să câștige simpatia publicului.

Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Nuți și ce mai face bona angajată de Anamaria Prodan. Se pare că femeia ar fi decis să plece din familia Reghecampf și s-ar fi mutat în străinătate alături de Victor, iubitul ei, cel care îi era și sofer Sexy-impresarei, potrivit Impact.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, casă în Abu Dhabi pentru bona Nuți și iubitul ei: 'Am acolo copiii la școală'

Citește și: Ce s-a întâmplat acasă la Prodanca și Reghe, înainte să izbucnească scandalul: „Ana mi-a spus că…'

Citește și: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe: „Oricine greșește, plătește”

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației: „Tu mi-ai dat totul'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ajuns la divorț

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi își reînoiseră jurămintele de curând. După ce Reghe a confirmat zvonurile legate de divorț, Anamaria Prodan le-a infirmat cu vehemență.

Anamaria Prodan a scris un mesaj prin care își apără soțul de acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse în spațiul public. „Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.

Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter