Ce s-a întâmplat acasă la Prodanca și Reghe, înainte să izbucnească scandalul: „Ana mi-a spus că...”

Publicat pe

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi își reînoiseră jurămintele de curând. După ce Reghe a confirmat zvonurile legate de divorț, Anamaria Prodan le-a infirmat cu vehemență. Recent, Laura, fina cuplului Anamaria – Reghe, a făcut noi dezvăluiri despre cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura, soția lui Moise Boxi Olariu, a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre nașii ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Laura a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu nașii, care a avut loc după petrecerea aniversară a acestora. Laura a spus că nu s-a simțit nicio tensiune între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și că cei doi erau foarte apropiați.

Ce s-a întâmplat acasă la Prodanca și Reghe, înainte să izbucnească scandalul: „Ana mi-a spus că...'Ce s-a întâmplat acasă la Prodanca și Reghe, înainte să izbucnească scandalul: „Ana mi-a spus că...'

Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei', a declarat Laura Olariu prin telefon în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP'.

Citește și: Andreea Tonciu, despre presupusul divorț dintre nașii ei, Prodanca – Reghe:”În ce lume trăim?”

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul'

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…'

Citește și: Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase:„Nu ascult părerile nimănui'

Fina cuplului Anamaria Prodan -Reghe, despre divorț

După ce au apărut zvonurile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Laura Olariu spune că a vorbit cu nașa ei, iar aceasta i-a spus să stea fără grijă, că totul este bine. În plus, Laura a mai spus că pe Laurențiu Reghecampf nu îl sună, mai ales când este vorba de o chestiune așa delicată.

Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă', a mai spus Laura.

În plus, aceasta a mai pus că ea nu îi vede pe nașii ei despărțiți și că vor rămâne mereu împreună. „Eu nu îi văd niciodată despărțiți, sunt și vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Ei sunt făcuți unul ptr altul', a mai spus fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a scris un mesaj prin care își apără soțul de acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse în spațiul public. „Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.

Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter