Andreea Tonciu, despre presupusul divorț dintre nașii ei, Prodanca - Reghe: "În ce lume trăim?"

Publicat pe

Anamaria Prodan neagă cu vehemență că ea și Laurențiu Reghecampf ar divorța pentru că iubirea dintre ei este prea puternică pentru a putea fi destrămată. Tot în acest context, Andreea Tonciu, care este fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, este foarte revoltată din cauza zvonurilor legate de divorțul nașilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Laurențiu Reghecampf a declarat că este adevărat faptul că va divorța de Anamaria Prodan, aceasta a infirmat o asemenea posibilitate. Andreea Tonciu este alături de nașii ei de cununie și s-a arătat rezoltată pe rețelele sociale din cauza zvonurilor care au apărut legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu, despre presupusul divorț dintre nașii ei, Prodanca - Reghe: "În ce lume trăim?"Andreea Tonciu, despre presupusul divorț dintre nașii ei, Prodanca - Reghe: "În ce lume trăim?"

In ce lume traim??? Cand vreodata credeti voi ca se va destrama un imperiu atat de frumos??? Cand???? Parintii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt facuti unul pentru altul. De ce vreti sa stricati, de ce? Un singur lucru mai am sa va spun…. NU MOR CAII CAND VOR CAINII', a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul'

Citește și: Fiul cuplului Prodan – Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar avea o amantă:„Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor'

Citește și: Iulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal:'Lui nu-i plac bărbații?' Ce replică i-a dat designerul

Citește și: Primele imagini cu Elif, fetița lui Ștefan Stan:„Am plâns jumătate de slujbă, la botez'

Anamaria Prodan, despre iubirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vrut să asigure pe toată lumea că ea nu are de gând să divorțeze de Laurențiu Reghecampf și că dragostea dintre ei este prea puternică pentru a fi distrusă. Pentru a demonstra acest lucru, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram mesaje pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea în anul 2009, când relația dintre ei se afla la început.

Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin in noi… Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf’, a mai scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe

Totodată, Anamaria Prodan a mai scris un mesaj prin care își apără soțul de acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse în spațiul public. „Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.

Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări’, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter