Ce nume va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu: „Este din Vechiul Testament”

Publicat pe

Daniela Ilescu și Culiță Sterp trec prin clipe unice de când au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos. Acum, toată lumea se întreabă ce nume va purta copilul celor doi. Ei bine, Mama Geta a dezvăluit că numele ales de Culiță Sterp și iubita lui pentru filor lor are rezonanță biblică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au devenit, pe 17 iunie, părinții unui băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este legată de numele pe care îl va purta copilul celor doi. Mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că ei i-ar fi plăcut ca micuțul să se numească David.

Ce nume va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu: „Este din Vechiul Testament'Ce nume va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu: „Este din Vechiul Testament'

Totuși, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au un alt nume pregătit pentru fiul lor. Mama Geta a mărturisit că cei doi au ales un nume biblic, din Vechiul Testament. Aceasta nu a vrut să dea mai multe detalii pentru că fiul ei a rugat-o să fie discretă.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp:„Nu prea mă băga în seamă'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună.Când va avea loc nunta

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…'

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Numele ales de Culiță Sterp și Daniela Iliescu pentru copilul lor

Mama Geta a mai spus despre numele pe care îl va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu că este unul rar. Chiar dacă nu a spus care este, Mama Geta a dezvăluit că prenumele începe cu litera „M' și se termina cu „N'.

Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M' și se termina cu „N'', a spus mama Geta pentru impact.ro.

Mama Geta, despre nașterea fiului lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au trecut prin momente foarte emoționante odată cu venirea pe lume  a primului lor copil, pe 17 iunie. Băiețelul lor a ajut 4 kilograme la naștere și 55 de cm. Iubita artistului și-a dorit să nască pe cale naturală, iar mama Geta a povestit că tânăra a întâmpinat și câteva probleme. Mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că Daniela Iliescu a leșinat după ce a născut.

Ieri pe la 11 mi-a scris mie… ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar mna saraca la nastere a lesinat, chiar dupa nastere… pentru că nu stiu cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu… Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg 200 de grame. Si natural… pe timpul nostru nu se nastea cezariana‘, a mărturisit mama Geta, pe 18 iulie, la Ștafeta Mixtă.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter