Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „Nu prea mă băga în seamă”

Publicat pe

Cine s-ar fi gândit că Daniela și Culiță Sterp se cunosc din vremea liceului și chiar au fost în aceeași clasă. Cei doi au povestit, într-un vlog pe YouTube, cum a început povestea lor de dragoste și cum era relația lor din acea vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu, se iubesc mai mult ca oricând și vor deveni părinți pentru prima dată zilele acestea. Cei doi au povestit, în cadrul unui vlog, că s-au cunoscut din liceu, când erau colegi de clasă, ba chiar au arătat și poze din vremea aceea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „Nu prea mă băga în seamă'Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „Nu prea mă băga în seamă'

După ce s-a întors de la Survivor, Culiță era lăudat de iubita lui care spunea că arată la fel de bine ca în vremea liceului. Și cum nu se putea să rămână doar cu vorbele, Daniela a arătat câteva imagini cu iubitul ei din vremea în care era adolescent.

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela

Culiță Sterp și Daniela sunt nerăbdători să vină pe lume primul lor copilaș. Cei doi îndrăgostiți și-au surprins fanii cu poze din timpul liceului, perioadă în care s-au și cunoscut. Artistul a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor:

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre nașterea bebelușului:

Citește și: Wilmark a fost operat de urgență:

Citește și: Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy:

Culiță a mărturisit că el o plăcea pe Daniela de când erau în liceu pentru că era cea mai frumoasă fată din clasă, doar că ea nu îl prea băga în seamă.

Daniela: Ia uitați, seamănă?

Culiță: Dar tu, ia uitați, seamănă? Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

Daniela: Eram fată serioasă, dragă.

Culiță: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă băgai în seamă?

Daniela: Aveam iubit.

Culiță: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.

Culiță, un romantic incurabil

Culiță a arătat și ce declarații de dragoste îi făcea iubitei sale chiar până să formeze un cuplu. Artistul ținea foarte mult la Daniela încă din acea perioadă și i-a mărturisit, într-o scrisoare, cât de mult îi plăcea să o vadă cu zâmbetul pe buze și că este convins că prietenia lor va continua. Și, iată, cei doi așteaptă un copil!

Culiță: Ca să vedeți cum le unește Dumnezeu pe toate. Asta e de acum 10 ani.

Tu frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu…glumele tale…râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, u știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi', îi scria Culiță Danielei la terminarea liceului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter