Actorul Cornel Nicoară a murit! Trupul neînsuflețit i-a fost găsit într-un context bizar

Publicat pe

Actorul Cornel Nicoară a murit! Fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț s-a stins din viață joi dimineață, în propriul său apartament. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un context absolut bizar, care a ridicat multe semne de întrebare. Cornel Nicoară împlinise 83 de ani chiar cu o zi înainte de deces.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Nicoară a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a jucat rolul multor personaje cunoscute precum Ştefan cel Mare din „Apus de Soare”; Wangel din „Femeia mării”, de Henrik Ibsen; Nero în „Britanicus” al lui Jean Racine; Moşul din „Matca” lui Marin Sorescu. El a fost găsit decedat în propriul său apartament, într-un context absolut bizar, care a ridicat multe semne de întrebare.

Cu o zi înainte, actorul împlinea 83 de ani. Din păcate, nu s-a putut bucura de împlinirea frumoasei vârste și s-a stins din viață joi, 21 octombrie 2021.

Citește și: Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță din cauza cazurilor de COVID-19:„Am fost foarte inspirați'

Citește și: Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat.Ambele s-au despărțit de el

Citește și: Lidia Buble are probleme grave de sănătate după Asia Express:„Am simțit că se mi rupe mijlocul'

Citește și: Ioana Filimon, criticată aspru de jurații Bravo, ai stil!:„Nu-i nicio bogăție stilistică!'

Actorul Cornel Nicoară a murit!

Cornel Nicoară a murit la 83 de ani, vârstă pe care o împlinise cu doar o zi înainte de deces. Trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit de către pompierii nemțeni. Aceștia veniseră la locul faptei pentru a opri un incendiu izbucnit chiar în apartamentul actorului. Bizar este faptul că nu flăcările i-au provocat moartea.

Precizăm faptul că persoana nu a decedat din cauza incendiului, aceasta fiind declarată decedată în cursul acestei dimineți, de către un echipaj SAJ', au transmis pompierii, potrivit știri-neamț.ro.

De la ce a izbucnit incendiul

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, actorul era decedar, iar un dulap ardea mocnit. S-a tras concluzia că incendiul ar fi putut porni de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Sursa citată menționaează că fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț suferea de mai multe boli cronice.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter