Semn divin primit de Anamaria Prodan de la mama ei: "Mi-a apărut în vis și mi-a spus..."

Publicat pe

Anamaria Prodan lansează, pe 23 octombrie, două cărți și spune că momentul este unul perfect ales, în ciuda scandalului legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ana spune că mama ei îi apare întotdeauna în vis, înainte de momentele importante din viața ei și nici cel de acum nu face excepție. Impresara a dezvăluit ce i-a transmis mama ei, regretata Ionela Prodan, recent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dubla lansare de carte o emoționează pe Anamaria Prodan Reghecampf, căci de fiecare dată când își amintește de mama ei, nu are cum să nu o încerce un nod în gât. Evenimentul va fi unul de o importanță deosebită pentru impresară, în contextul situației dificile cauzate de despărțirea de Laurențiu Reghecampf. 

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentur că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei', a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Semn divin primit de Anamaria Prodan de la mama ei

Anamaria a povestit că femeia care i-a dat viață i-a apărut de multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în clipele grele ale vieții.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea,. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să 'predau' tuturor lecția despre familie și despre demnitate', a mai adăugat Anamaria Prodan.

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest’

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț:„Am sufletul liniștit…’

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Anamaria Prodan a mai lansat două cărți în urmă cu un an

Ziua de 17 decembrie 2020 a fost o dată importantă în viața impresarei Anamaria Prodan. Și-a aniversat ziua de naștere și a lansat simultan două cărți autobiografice, prin intermediul cărora a făcut dezvăluiri incendiare din viața personală, dar și din zona profesională.

„Da, sunt cea mai bună!' este titlul pachetului ce reunește cele două volume autobiografice scrise de Anamaria Prodan Reghecampf.

Am scris cartea asta pentru mine şi familia mea, pentru ca amintirile mele să rămână. În primul volum este vorba despre copilăria mea, în timp ce al doilea este legat de oamenii mei dragi din fotbal. A ieşit ceva frumos, mi-am dorit să iasă perfect. Când am ajuns la 300 de pagini mi-am dat seama că trebuie s-o împart în două volume.

Este a doua carte scrisă de mine. Prima a fost dedicată mamei mele. Familia mea a făcut istorie în fiecare domeniu. Am avut discuţii cu foarte multe editurii. Fiecare redactor, când a auzit că vreau să scriu o carte, a fost interesat. La editura Libris am găsit nişte oameni care m-au ajutat din prima şi până în ultima secundă.

Am schimbat textul de foarte multe ori, la fel şi coperta, iar ei m-au înţeles. Mi-am dorit să fie peste cartea lui Michelle Obama. În mine sunt două inimi, una de femeie şi una de bărbat. Uneori sunt băgăcioasă, vreau să ştiu dacă prietenii mei sunt bine. Şi cu soţul meu mă ciocnesc pe teme de fotbal. Mereu vreau ca fotbaliştii mei să fie foarte bine', a spus atunci Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter