Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat: „Mă întreb oare de ce”

Publicat pe

Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat. Fiica lui Ioniță și Viorica de la Clejani și-a deschis un magazin de haine chiar pe Calea Victoriei, în București. Aceasta a fost foarte fericită pentru afacerea sa, până când s-a trezit cu atelierul vandalizat. Margherita a avut un șoc în momentul în care a văzut geamurile magazinului pline de injurii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani este cunoscută pentru aparițiile sale impresionante la televizor, dar și pentru pasiunea sa față de modă. Aceasta și-a deschis cu ceva timp în urmă un magazin chiar pe Calea Victoriei, în București. Tânăra s-a bucurat o bună perioadă de atelierul său, însă weekendul acesta a avut un șoc. Ajunsă la magazin, a observat că toate geamurile au fost inscripționate cu desene și injurii.

Fiica Clejanilor a avut un adevărat șoc în momentul în care a observat că geamurile magazinului său sunt pline de inscripții. Aceasta a încercat să le șteargă, însă totul a fost în zadar.

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Citește și: Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă.Regina controverselor

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț.Ce se întâmplă cu dosarul

Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat

Margherita nu s-a așteptat niciodată la o asemenea situație! Fiica Clejanilor a plecat hotărâtă spre magazinul ei de pe Calea Victoriei. Ajunsă la atelier, aceasta a avut un șoc când a observat geamurile. Toate erau pline de mesaje, desene și injurii, lucru care a scos-o din minți pe divă.

Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată ! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!', a anunţat Margherita pe Instagram.

Fiica Clejanilor, despre operațiile făcute

Margherita de la Clejani a atras atenția oamenilor datorită personalității sale puternice, dar și a intervențiilor estetice făcute încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a declarat că singura sa operație este cea mamară, în rest având doar injecții cu acid hialuronic.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze’, a mărturisit Margherita.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter