Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. Când va avea loc procesul

Publicat pe

S-a trecut de la vorbe la fapte. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, iar procesul va avea loc la o instanță din România. Se pare că actele au fost depuse în urmă cu doar câteva săptămâni și acum se așteaptă prima înfățișare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este cale de întoarcere. Actele de divorț au fost deja depuse, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Regehecampf se vor prezenta în perioada următoare la Judecătoria Buftea.

Totodată, se pare că soții au decis ca dosarul să nu fie unul public, iar procesul să se judece cu ușile închise.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„E vorba despre copiii mei’

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia’

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu.A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone

Citește și: Ce mesaje a primit Andreea Marin de la mama ei, după ce s-a stins din viață:„Atâta vreme cât sunt eu aici, nu se va întâmpla nimic’

Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Nu se mai poate face nimic pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi vor divorța peste puțin timp, iar procesul va avea loc la Judecătoria Buftea. Se pare că antrenorul de fotbal și-a dorit ca din dosar să nu fie publicate informații, așa că totul se va desfășura cu ușile închise, potrivit WOWbiz.

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze de cea care i-a fost alături în ultimii ani și că deja a depus actele de divorț.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional‘, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat de divorț

Deși a încercat să nege toate aceste informații despre despărțire, adevărul a ieșit la suprafață. Anamaria Prodan a făcut prima declarație, după ce Reghe i-a spus că-și dorește să meargă pe drumuri diferite.

„Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Prostiile presei gen „lovitură pentru Anamaria Prodan’ sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!’, a continuat impresara.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter