Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț: „Mi-a pus pistolul la cap și...”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a povestit, într-un interviu recent, că a fost amenințată cu moartea de primul ei soț. Puțini sunt cei care știu că vedeta a mai fost căsătorită o dată, înainte să devină partenera de viață a omului de afaceri Silviu Prigoană. Era tânără și consideră că primul ei mariaj a fost una dintre cele mai mari greșeli din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariajul cu Silviu Prigoană nu a fost singura din care vedeta a fost nevoită să iasă din cauza problemelor mari de cuplu. Adriana Bahmuțeanu a povestit, în cadrul emisiunii În oglindă, cum a fost amenințată cu moartea, dar și cum a reușit să scape din mâinile agresorului. Nu apucase nici măcar să termine liceul atunci când s-a căsătorit pentru prima dată.

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț: „Mi-a pus pistolul la cap și...'Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț: „Mi-a pus pistolul la cap și...'

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț. Cum a început relația

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că una dintre greșelile pe care le-a făcut în adolescență a fost să se căsătorească. A plecat de acasă crezând că a găsit dragostea adevărată, dar, din păcate, situația nu a fost nici pe departe așa. Nici prin cap nu îi trecea atunci că va fi amenințată cu moartea.

„Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu.

Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună.

A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți.

Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău.

Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu despre relația în care a fost amenințată cu moartea

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:’Mi-aș dori să nu sufere…’

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu

Citește și: De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade

De ce a fost Adriana Bahmuțeanu cu moartea

Chiar dacă a reușit să plece din casa unde locuia cu soțul agresor, Adriana Bahmuțeanu nici nu conștientiza atunci că va fi amenințată cu moartea de bărbatul despre la început credea că o iubește.

Totul s-a petrecut în timp ce vedeta locuia în casa unei prietene. „După vreo lună, două, m-a sunat să discutăm, să-mi dea hainele, să punem lucrurile la punct, să divorțăm. A venit în casă la prietena mea și a zis: ‘Vreau să vorbesc cu ea în particular, fără să fie nimeni!’. Prietena mea, lucrând la Guvern, erau doi ofițeri SPP în casă. Noi ne-am dus în altă cameră.

A scos un pistol și mi l-a pus în cap. A zis: ‘Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!’. Nu știu dacă era un pistol adevărat, nu mi-am dat seama în momentele alea, dar am avut tăria de caracter să îi zic: ‘Ok, împușcă-mă! Nu mă mai întorc la tine! Eu o să mor și tu te duci la pușcărie!’. Și uite că n-am murit. M-a urmărit multă vreme, mi-a făcut foarte mult rău, mi-a fost frică că o să mă omoare.”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu despre momentul în care a fost amenințată cu moartea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter