De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade: „ Nu i-am dat afară”

Publicat pe

De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade. În urmă cu mulți ani, cei doi foști prezentatori de la Tele Euro Bingo au fost nevoiți să renunțe la spectacolele din cadrul Teatrului de Revistă. Întrebat, de curând, dacă există șansă să se întoarcă pe scenă acolo, Romică Țociu a afirmat că acest lucru este, practic imposibil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade „Dragoste cu sila nu se poate!', a afirmat vedeta celor de la Antena 1, în timp ce Alexandru Arșinel a oferit o explicație pntru dispariția acestora de pe scena Teatrul de Revistă. Actorul a declarat că plecarea celor noi colegi ai lui de breaslă, nu are nicio legătură cu vreo decizie de a instituției pe care o conduce. Țociu și Palade ar fi plecat din proprie inițiativă.

Alexandru Arșinel a intrat în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade.

În urmă ce ceva timp, Cornel Palade mărturisea că Alexandru Arșinel a ales să îi dea afară. Totul ar început în urmă cu ani buni, când cei doi actori au fost în postura de prezentatori la o emisiune cu o mare audiență.

Alexandru Arșinel spune că nu este în conflict cu Țociu și Palade, explicându-și punctul de vedere cu privire la acest subiect controversat.

„Nu am avut nimic împotriva lor. Cel puțin Țociu are o revenire foarte frumoasă și mă bucură perioada asta. Ei au făcut cerere, să se mute și să se angajeze la Ploiești, ei lucrau cu un impresar de acolo. Le-a fost mai ușor să se mute.

Nu i-am dat afară, au venit ei cu cerere de transfer. Ei au alergat, au avut spectacole, au jucat din plin, ca să nu zic că au avut șușe', a spus actorul, potrivit Impact.ro.

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital

Citește și: Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade, după 30 de ani

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!Fostul politician se afla în închisoare

Arșinel a vorbit și despre reîntoacerea vedetelor Antena 1 la Teatru

În același timp, Alexandru Arșinel spune că dacă cei doi și-ar fi dorit să revină, acest lucru s-ar fi și întâmplat.

„Dacă-și doreau cu tot dinadinsul jucau. Vedeți, noi eram geniali, dar nu ne-a vrut Arșinel…Se motivează fiecare aruncând anafora asupra unei personae, situații.

Nu am timp să am ceva cu cineva. Distribuțiile nu le făceam eu. Mai ales că la noi era foarte clar, eu aveam spectacolul meu cu Stela la teatru. Se mai făceau și altele, Nae cu Vasile. Era acoperită plaja de spectacole, ei nu aveau timp din cauza spectacolelor pe care le aveau.

După revoluție, noi am fost cel puțin vreo zece ani în turnee în străinătate, apoi vreo zece ne-am luptat să refacem teatru. Nu am avut grija lor decât o singură dată..Să-și pună ei întrebarea când', a adăugat Arșinel.

Declarațiile lui Cornel Palade

Romică Țociu declara, în urmă cu ceva timp, potrivit aceleași surse că există diferențe de gândire și între cei ce conduc acum instituția teatrală și el și fostul său coleg de cuplete.

„Acest capitol e practic încheiat. Și pentru mine, și pentru prietenul meu, Cornel Palade. Nu ne mai întoarcem. Suntem la un alt nivel, și profesional, și financiar, față de ceea ce se întâmplă acum în teatrele românești.

Chiar dacă ne-am dori acest lucru, și nu spun că nu ne-am dori în adâncul inimii noastre, nu ar fi posibil așa ceva. Și asta fiindcă dragoste cu sila nu se poate!

Știu că amândoi, și eu, și Cornel, ne-am dori să mai facem un spectacol acolo. Dar, deși au existat și ceva discuții pe tema asta, s-a dovedit până la urmă că există o discrepanță între ce vrem noi și ce se vrea de la noi, între așteptările lor și ale noastre.

Nu e nimeni vinovat pentru asta, după mine, pur și simplu aceasta este situația și cred că trebuie să o acceptăm ca atare. Într-un fel m-am consolat cu ideea asta, deși în adâncul inimii mele știu că mi-ar plăcea să revin pe scena teatrului căruia i-am dăruit șase sau șapte ani din viața mea!', declara actorul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter