Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media: „E cea mai bună decizie”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Adelina Pestrițu a evitat să-și mai expună fetița pe rețelele de socializare și ne-a vorbit despre decizia pe care a luat-o, împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. De asemenea, vedeta ne-a mai vorbit și despre provocările care au venit la pachet cu rolul de mamă, cât de relaxați sunt ca părinți și cum își împart sarcinile în ceea ce o privește pe micuța lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina, te știu, practic, de la început… Pe de-o parte, mi-e foarte ușor, pe de alta, îmi este greu să fac acest interviu, hahaha! Ce faci, cum te regăsim în această perioadă?

Am o perioadă foarte aglomerată, cu multe campanii și proiecte noi. Și realizez cam câte am de făcut, în momentul în care lipsesc puțin și observ cu câte rămân în urmă. (râde) Ador să muncesc, aș putea spune despre mine că sunt workoholică de când mă știu. Sunt foarte activă și nu-mi place să fac lucrurile încet. Foarte energică din fire.
Am realizat că funcționez foarte bine la „foc continuu sau „sub presiune, cum îmi place mie să spun. Ies lucruri
frumoase atunci când mă simt presată de timp. Culmea, alții ar ceda nervos. (râde) Fizic și psihic.

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media: „E cea mai bună decizie'/ EXCLUSIVAdevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media: „E cea mai bună decizie'/ EXCLUSIV

De ce nu-și mai expune Adelina Pestrițu fetița pe rețelele de socializare


Să știi că noi toate suntem curioase să te întrebăm ce mai face Zeny… Așadar, spune-ne, te rog, de ce ai
luat decizia să îi închizi contul de Instagram și să nu o mai expui.

Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu
Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle,
fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă. Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.

Adelina Pestrițu: „Rolul de părinte vine la pachet cu presiune'

Zeny are deja trei ani. Care sunt provocările și problemele acestei vârste? Ce ți se pare dificil? Ce întrebări ai, ca mamă, ce neliniști?


N-aș putea cataloga ceva ca fiind dificil, ci mai degrabă solicitant. Rolul de părinte vine la pachet cu presiune,
tensiuni, emoții, lacrimi de fericire sau de grijă, senzația că nu ești suficient de bun, că nu faci toate lucrurile cum ar
trebui. Dar, cu toate astea, este cea mai curată dragoste pe care o poți simți. Și de multe ori greșelile se fac din
profunzimea acestui sentiment. Părinții noștri ne-au crescut după cum au simțit, fără acces la tot ceea ce avem noi astăzi la dispoziție. Acum însă, volumul de informație ne face uneori să oscilăm, să ne întrebăm dacă e corect cum am ales sau dacă era mai bună altă variantă. Sunt extrem de atentă să îmi cresc copilul cu un psihic sănătos, fiindcă am văzut mulți oameni ce păreau împliniți, pentru că aveau posibilități materiale, dar care de fapt erau nefericiți sau lipsiți de visuri și de țeluri personale. Îmi doresc să reușesc să o fac să înțeleagă că sănătatea ei psihică și emoțională trebuie
să fie primordială pe lista ei de dorințe. Apoi vin toate de la sine. Nu-mi fac griji. Este un copil cu personalitate, foarte înțelept și perspicace, chiar dacă abia a împlinit 3 ani. Zilnic mă surprinde.

Adelina Pestrițu: „La al doilea poate că o să ne simțim mai siguri pe noi'

Voi cum sunteți ca părinți? Relaxați, panicați? Și cum vă împărțiți sarcinile?

Un cocktail de relaxare cu panică dusă la extrem. Uneori, balanța nu are cel mai bun echilibru între cele două, însă cine e perfect?! Am învățat că nu trebuie să-mi doresc de la mine perfecțiunea sau reacțiile din cărți. Când iubești, e normal
să fii precaut, să gândești de 1000 de ori înainte să acționezi, că doar n-o să faci lucruri extreme care aduc riscuri majore atunci când te referi la cei din familia ta. Am învățat împreună multe lucruri, chiar și din micile greșeli care ne-au scăpat. La al doilea poate că o să ne simțim mai siguri pe noi, având deja experiență, și o să privim diferit lucrurile.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter