Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu. O implică pe Claudia Pătrășcanu

Publicat pe

Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu. Încă de la început, relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost presărată de scandaluri, despărțiri și împăcări. Având în vedere că se consideră, potrivit propriilor declarații, personalități puternice, cele două vedete s-au războit de fiecare dată când au avut ocazia, ia acest lucru nu a fost deloc pe placul mamei lui Gabi, Rodică Bădălău care s-a decis să ia atitudine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul mama lui Gabi Bădălău nu o place deloc pe Bianca Drăgușanu nu mai este un secret pentru nimeni, dar nicio surpriză, având în vedere că nici pe Claudia Pătrășcanu nu a acceptat-o, dar până la urmă, de dragul fiului ei. Se pare că de curând, Rodica ar fi pus la cale un plan să scape de ea.

Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu. O implică pe Claudia PătrășcanuCe plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu. O implică pe Claudia Pătrășcanu

Cum ar fi vrut să scape mama lui Gabi Bălădău de Bianca Drăgușanu

Culmea, potrivit unor surse din anturajul celor doi, Rodica, mama lui Gabi Bădălău, ar fi avut nevoie de Claudia Pătrășcanu pentru a fi sigură că va izbuti. Totul s-a petrecut în lipsa Biancăi, plecată atunci în vacanță.

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume.

E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani pentru ca Bianca să îl lase în pace, dar el a amenințat că se sinucide.', au explicat surse din cercul de apropiați pentru Playtech.ro.

Citește și: Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:„Nu vreau să fac un circ’

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu:'Individa asta instabilă…'

Citește și: Elena Gheorghe și toată familia ei, infectați cu COVID-19:„A fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu’

Citește și: Kira Hagi s-a lansat în televiziune!Cu ce post TV a semnat fiica lui Gică Hagi

Noua situație pare să o favorizeze pe Claudia Pătrășcanu

Având în vedere că mama lui Gabi Bădălău pare să fie dispusă să facă orice pentru a îl despărți pe fiul său de Bianca, situația actuală ar putea să o avantajeze pe Claudia Pătrășcanu, în procesul de divorț.

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au.

Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite.

Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte.', a spus o sursă din anturajul familiei Bădălău pentru Impact.ro.

Gabi a publicat, de curând, prima imagine cu Bianca

De curând, pentru prima dată de când sunt împreună, Gabi Bălădău a postat o fotografie alături Bianca Drăgușanu. Acesta a atașat și un mesaj alături de poza de cuplu.

Gabi Bădălău este cunoscut pentru faptul că întotdeauna și-a păstrat viața personală privată. Acesta nu a avut foarte multe apariții online alături de femeile cu care și-a împărțit viața. Acum, el a postat o fotografie în care apare alături de Bianca Drăgușanu.

Cei doi au trecut prin multe situații problematice, însă acum par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, alături de imaginea în care omul de afaceri o cuprinde cu brațul pe divă, Gabi a simțit să scrie și un mesaj.

„A mea’, a scris Gabi Bădălău alături de fotografia cu Bianca Drăgușanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter