Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade, după 30 de ani: "Ne poate despărți doar moartea!"

Publicat pe

Romică Țociu infirmă zvonurile legate de separarea profesională de Cornel Palade, colegul său de scenă din ultimii 30 de ani. Romică Țociu spune că doar moartea îl poate separa vreodată de Cornel, cel mai bun partener pe care îl putea avea vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Romică Țociu face momente umoristice în emisiunea „Splash! Vedete la apă' alături de Paula Chirilă și nu de fostul coleg Cornel Palade. Imediat au apărut zvonurile că s-au separat, mai ales că în ultima perioadă au apărut foarte rar împreună.

Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade, după 30 de ani: "Ne poate despărți doar moartea!"Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade, după 30 de ani: "Ne poate despărți doar moartea!"

Romică Țociu a ținut să lămuească zvonurile conform cărora s-ar fi certat cu prietenul său, Cornel. Actorul infirmă categoric o neînțelegere cu prietenul și colegul său de scenă.

Legătura mea cu Cornel este una extrem de specială, suntem lipiți sufletește și profesional. Nu cred că mai pot găsi un partener ca el. Pe noi numai moartea ne va despărți!

Anul acesta facem 32 de ani împreună. Lucrurile merg foarte bine între noi, vorbim în fiecare zi!, a declarat Romică Țociu, la „Xtra Night Show'.

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc.Cum se înțelege cu viitorul ginere

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, mesaj emoționant pentru fratele său:„Ești bogat atunci când…’

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe:'Zilnic, vin la platou curieri cu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine prezintă Vorbește Lumea, după retragerea lui Cove.Ei sunt noii colegi ai Adelei Popescu

Ce spune Cornel Palade despre absența sa de la TV

Recent, într-un interviu acordat Impact.ro, Cornel Palade a ținut să lămurească situația și a transmis că nu a fost vorba de nicio ceartă, ci doar de o schimbare care s-a făcut în timp, care l-a făcut să dispară, ușor, ușor, de pe micile ecrane.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat. Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare.

Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!', a declarat comediantul.

Comediantul și-a creat chiar și propriul album de melodii, pe care îl va lansa în această toamnă.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum, e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate.

Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor. Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!', a încheiat Cornel Palade. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter