Radu Ștefan Bănică, fotografie rară cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin: "Ne sprijinim reciproc"

Publicat pe

Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pîrva, împreună cu care are un băiețel, pe Alexandru. Totutși, artistul nu și-a neglijat atribuțiile de părinte în ceea ce-i privește pe ceilalți doi copii ai lui, Radu Ștefan și Violeta. Recent, Ștefan Bănică a plecat într-o vacanță alături de cei trei copii ai lui, dar și de Lavinia Pîrva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică are trei copii din relații diferite. Chiar dacă acum este căsătorit cu Lavinia Pîrva, artistul mereu s-a preocupat și de primii doi copii: Radu Ștefan și Violeta. Recent, Ștefan Bănică a plecat într-o vacanță alături de cei trei copii ai lui și de soția sa, Lavinia Pîrva.

Radu Ștefan Bănică, fotografie rară cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin: "Ne sprijinim reciproc"Radu Ștefan Bănică, fotografie rară cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin: "Ne sprijinim reciproc"

Radu Ștefan, în vârstă de 19 ani și Violeta, în vârstă de 14 ani, s-au fotografiat împreună. Amândoi au trăsături frumoase, sunt înalți și au o anumită eleganță în gesturi. În plus, este vizibil cu ochiul liber că Violeta, fiica pe care Ștefan Bănică o are cu Andreea Marin, se tranformă pe zi ce trece dintr-o fetiță într-o domnișoară de o frumusețe răpitoare, asemenea mamei ei.  

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:„A fost…'

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:„O mega provocare'

Citește și: Zanni a lansat prima melodie, după Survivor.În videoclip, apar și copiii lui Alex Velea

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Radu Ștefan Bănică are o relație foarte bună cu sora lui

Fotografia superbă în care apar primii doi copii ai lui Ștefan Bănică a fost publicată chiar de către Radu Ștefan, care se vede că este apropiat de sora lui. În plus, adolescenta este aproape la fel de înaltă ca fratele ei. La un moment dat, Radu a vorbit despre relația cu Violeta și a spus că se sprijină reciproc și că se văd cât de des pot.

Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia', a declarat Radu Ștefan Bănică despre sora lui, Violeta, pentru revista VIVA!.

Radu Ștefan și Violeta au moștenit talentul de la tatăl lor

Ștefan Bănică este cu siguranță un tată mândru, mai ales că Radu Ștefan și Violeta îi calcă pe urme. Cu toții am vâzut cât de talentat este băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică în urma prestațiilor sale de la Te cunosc de undeva. Însă, nu doar Radu a moștenit talentul actoricesc și muzical de la tatăl lui. Andreea Marin a dezvăluit recent că Violeta a compus o melodie pe care o va interpreta împreună cu tatăl ei.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat’, a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter