Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: "Zilnic, vin la platou curieri cu..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Show-ul Mireasa se apropie de final și emoțiile sunt tot mai mari, cu cât nunta este mai aproape. Cuplurile și-au arătat intenția de a se căsători și rămâne de văzut cine va pleca acasă cu marele premiu. Curiozitatea este mare și cu privire la ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi, iar despre asta a făcut dezvăluiri chiar prezentatoarea show-ului, Simona Gherghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marea finală are loc la începutul lunii august, iar fanii sunt nerăbdători să afle numele câștigătorilor. Până atunci, prezentatoarea Simona Gherghe ne-a vorbit puțin despre ceea ce nu se vede pe sticlă, ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi.

Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: "Zilnic, vin la platou curieri cu..."/ EXCLUSIVCe se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: "Zilnic, vin la platou curieri cu..."/ EXCLUSIV

Simona Gherghe: „Mă străduiesc să fiu obiectivă'

Simona Gherghe ne-a spus că de-a lungul competiției s-a străduit să fie obiectivă în ceea ce privește concurenții de la Mireasa. Prezentatoarea a subliniat cât de greu este să trăiești cu persoane necunoscute în casă și ca fiecare mișcare să fie filmată, fiecare cuvânt să fie analizat, fiecare faptă să fie urmărită.

„Mă străduiesc să fiu obiectivă. Nu am preferințe, toți au venit să-şi găsească jumătatea. Important e să fie chimie între ei, eu mă adaptez. Sigur că nu e uşor să trăieşti într-o casă cu nişte oameni complet necunoscuți şi să mai fii şi filmat non-stop. Le-am spus că eu n-aş putea să fac chestia asta… Uneori ți se pare complicat acasă, în intimitate, cu tot confortul, ei, imaginează-ți cum e să-ți fie urmărite toate gesturile, vorbele, faptele', a spus Simona Gherghe pentru VIVA!

Citește și: Când este finala Mireasa și ce regulă se schimbă pentru concurenți

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:”Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Tufaru, gest emoționant Anda Călugăreanu, la 29 de ani de la deces:„Ne-am rugat pentru…'

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Simona Gherghe (Mireasa): „Se creează legături extraordinare între concurenți şi cei de acasă'

De asemenea, Simona Gherghe a mai vorbit și despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor, dat fiind capitalul de simpatie de care s-a bucurat emisiunea. Prezentatoarea a spus că în platou vin zilnic curieri care aduc cadouri sau flori pentru fetele din competiție.

„Emisiunea asta are o comunitate de fani uriaşă! Cei de acasă îşi urmăresc favoriții şi pe AntenaPlay, unde se transmite din casă 24 de ore din 24. Se creează nişte legături extraordinare  între  concurenți  şi  cei  de  acasă. Zilnic, vin la platou curieri cu flori pentru fete sau pachete cu daruri. Sinceră să fiu, comunitatea asta de fani m-a uimit foarte tare, pentru că eu n-am mai auzit aşa ceva la vreun alt show de televiziune', ne-a mai spus prezentatoarea show-ului „Mireasa'.

Când este finala Mireasa

Show-ul matrimonial se apropie de final. Mai este puțin până la marea finală, al cărei deznodământ ar putea fi… o nuntă. La mai bine de patru luni de la începutul sezonului trei, cuplurile se pregătesc intens pentru pasul cel mare.

Simona Gherghe a anunțat că finala Mireasa va avea loc într-o duminică, pe data de 1 august.

„Foarte mulți ne întrebați când o să fie marea finală, ziua în care o să îi vedeți în fața ofițerului stării civile pe cei pe care îi îndrăgiți atât de mult și pe care îi urmăriți aproape zi și noapte. Este un sezon care a avut un succes extraordinar, cred că a fost record! Cei care aleg să se căsătorească în emisiune o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august, a anunțat Simona Gherghe. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter