Alina Pușcău, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Credeam că o să mor..."

Publicat pe

Alina Pușcău a trecut prin momente cumplite, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. A ajuns la spital de mai multe ori și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a trece cu bine peste boală. În cadrul unui interviu, modelul a vorbit despre procesul vindecării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Alina Pușcău recunoaște că a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale, după ce s-a infectat cu COVID-19. Modelul a trecut prin momente dificile și credea că nu o să-și mai revină vreodată.

Alina Pușcău, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Credeam că o să mor..."Alina Pușcău, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Credeam că o să mor..."

În cadrul unui interviu, vedeta a spus de unde a contractat virusul, dar și cum a trecut peste această perioadă dificilă.

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19

Citește și: De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel:

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Alina Pușcău s-a vindecat de COVID-19

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alina Pușcău făcea declarații cutremurătoare despre starea sa de sănătate. Modelul le spunea fanilor de pe Instagram că nu se simte deloc bine, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Deși în primă fază a crezut că organismul ei va lupta, starea ei de sănătate a început să se înrăutățească pe parcurs. A avut toate simptomele specifice și susține că timp de nouă zile s-a confruntat cu febra.

„Sunt bine, încep să îmi revin. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, niciodată nu m-am simțit atât de bolnavă. Corpul meu simțeam că a decedat, am intrat în panică pentru că eram singură, nu am avut familia lângă mine.

Ea (n.r. prietena ei) avea COVID și nu știa și așa am luat, în casa mea. Începusem să tușesc, să mă doară în gât, să am frisoare, nu îmi înțelegeam corpul.Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simtpome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău. Am zis „Ok, am COVID, o să îmi treacă'. Sunt o persoană puternică și dacă mă doare ceva nu mă plâg și rezist la durere. Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac. Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine„, a declarat Alina.

„Credeam că o să mor”

După ce a realizat că nu o să poată face față singură acasă, vedeta a decis să sune la Salvare. A venit după nouă ore și a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

„Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…Pentru că i-am spus că nu mai pot de dureri și nu mai vreau să fiu în durerea asta. Nici nu mai puteam să conștientizez ce se întâmplă cu mine. Mintea îți spune „De ce mai vrei să trăiesti?'. Nici nu credeam că o să mă mai trezesc vreodată din pat, așa de greu a fost. Eram o legumă. Am sunat la salvare din nou și am așteptat nouă ore să vină salvarea și nu mai puteam. În timp ce sunam la salvare toată lumea îmi dădea mesaje și mă întrebă dacă am nevoie de ceva. A venit cineva după jumătate de oră, după nouă ore„, a mai adăugat aceasta.

După ce a fost preluată de Salvare, aceasta nu a fost internată, întrucât putea să respire. A mers acasă și a încercat să se odihnească, însă atunci s-a trezit mai speriată din somn. Nu mai putea respira, așa că a decis să sune din nou la Salvare.

De data aceasta, testul COVID i-a ieșit negativ, dar starea de rău era prezentă în continuare. A luat medicamentele recomandate de medici și a sperat că o să treacă cu bine peste această situație.

Nu m-au internat, pentru că puteam să respir. Îi internează pe cei care nu pot să respire. Și după ce mi-au făcut perfuzia, la nouă dimineața m-au trimis acasă. La trei dimineața dormeam și din somn m-am trezit că nu mai puteam să respir. Atunci mi-am dat seama că nu mai am nicio șansă. Chiar și acum când respir, nu pot să respir foarte profund. Am intrat în panică rău de tot, am zis că viața mea se termină. Am încercat să respir profund. Dacă eu nu mă trezeam, pe mine mă găseau în casă moartă. Poți să mori în somn. Eu am fost conștientă care este visul și care este realitatea și am început să respir profund. Am intrat în panică rău de tot, începusem să tremur. Am sunat la salvare, mi-au făcut testul COVID, nu mai aveam COVID, dar simptomele erau acolo și mai profunde„, a încheiat Alina Pușcău.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter