Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său: „Anamaria are parte de respectul meu”

Publicat pe

Când a făcut Luca Reghecampf declarația pe care Anamaria Prodan a inclus-o în carte. În ultima perioadă, numele Anamaria Prodan este pe buzele tuturor! Diva a intrat în atenția publicului larg după ce soțul său, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că va divorța și a confirmat faptul că se află într-o nouă relație. Diva a acceptat gândul și a hotărât să se dezvolte și mai mult pe plan profesional. Aceasta a lansat o carte în care apare și o declarație făcută de fiul cel mare al lui Reghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din ultima perioadă. Aceasta a intrat în atenția publicului larg după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța și a confirmat faptul că se află într-o nouă relație. Mai mult, potrivit surselor, acesta ar deveni tată în viitorul apropiat. În acest context, diva a ales să rămână cu fruntea ridicată și să se axeze pe proiectele personale. De curând a lansat o carte, în cadrul căreia a inclus și o declarație făcută de Luca Reghecampf, băiatul cel mare al antrenorului de fotbal.

Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său: „Anamaria are parte de respectul meu'Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său: „Anamaria are parte de respectul meu'

Recent, în cadrul emisiunii prezentate de Cristi Brancu, Luca Reghecampf a decis să spună lucrurilor pe nume. Acesta a vorbit atât despre firma la care este asociat alături de noua iubită a tatălui său, dar și despre declarația pe care Anamaria Prodan a inclus-o în cartea sa.

Citește și: Cum s-a fotografiat Luca Reghecampf alături de iubita lui, Asiana Peng.Detaliul care a atras atenția tuturor

Citește și: Ce părere are Luca, fiul cel mare al lui Reghe, despre Anamaria Prodan:”Este ca a doua mamă”

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu.O implică pe Claudia Pătrășcanu

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă:„M-a învățat cum să mănânc corect'

Luca Reghecampf, despre cartea lansată de Anamaria Prodan

Luca Reghecampf a decis să lămurească tot ce s-a speculat de-a lungul timpului în presă. Acesta, invitat la emisiunea lui Cristi Brancu, a vorbit atât despre firma la care este asociat, cât și despre declarația care apare în cartea Anamariei Prodan. Acesta a susținut că cuvintele scrise în autobiografie au fost rostite de el în urmă cu doi ani. Fiul lui Reghe a punctat că nu vrea să aducă mai multe informații cu privire la acest subiect.

„Ce a fost scris în cartea asta (n.r. cartea Anamariei Prodan) este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are 2 ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie.”, a susținut acesta.

„Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea'

Luca Reghecampf a decis să participe la emisiunea lui Cristi Brancu deoarece existau multe lucruri pe care dorea să le clarifice. Acesta a punctat că nu vrea să devină o persoană publică în România și că la vârsta pe care o are poate să decidă singur ceea ce este mai bine pentru el.

„Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.', a punctat Luca.

Luca Reghecampf, primele declarații după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său

Nu de mult, Luca Reghecampf a declarat faptul că a devenit asociat la o firmă alături de noua iubită a tatălui său. Acesta a oferi acum detalii neștiute de nimeni! Se pare că atât el, cât și Corina se implică în afacere.

„Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva.', a declarat acesta.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter