Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf: „O să stau la hotel”

Publicat pe

Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai. În ultima vreme, Anamaria Prodan are parte de foarte multe schimbări. După ce s-a stabilit faptul că ea și Laurențiu Reghecampf vor divorța, diva a simțit nevoia să aducă mai multe modificări în viața sa. Printre acestea se numără și renunțarea la proprietățile din Dubai. Sexy impresara a ales să vândă totul pentru a-i îndeplini dorința fiului său, Bebeto.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a ajuns în atenția presei în ultima perioadă din cauza divorțului în care este implicată. Sexy impresara și-a luat adio de la Laurențiu Reghecampf și încercă să construiască o nouă viață, departe de acesta. De curând, ea a anunțat faptul că a renunțat la proprietățile pe care le avea în Dubai. Se pare că fiul său și a lui Reghe a dorit acest lucru, iar diva s-a conformat imediat.

Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf: „O să stau la hotel'Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf: „O să stau la hotel'

Anamaria Prodan a renunțat la absolut toate casele pe care le avea pe numele său. Aceasta a confirmat faptul că se va mai întoarce în Dubai pentru afaceri, dar va sta la hotel.

Citește și: Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț:„N-am resentimente'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva'

Citește și: Alina Pușcău, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:„Credeam că o să mor…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…'

Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai

Anamaria Prodan a decis să renunțe la toate proprietățile pe care le avea în Dubai. Decizia a venit în urma unei conversații pe care a purtat-o cu fiul său. Bebeto a dorit ca mama lui să vândă casa din Emirate deoarece acela a fost locul în care, nu de mult, locuia și cu Laurențiu Reghecampf.

'Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici', a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

„Dubai este o dragoste a vieții mele'

Chiar dacă a renunțat la proprietățile sale din Dubai, asta nu înseamnă că diva nu va face în continuare afaceri în Emirate. Ea a declarat că acest loc este o dragoste a vieții sale.

'Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, pregătită pentru un nou început

Deși a ieșit dintr-o căsnicie în care se simțea cea mai fericită, vedeta nu spune nu unui nou bărbat în viața sa. Momentan locul de lângă ea este liber, însă va fi ocupat atunci când va apărea persoana potrivită.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni aceasta a susținut faptul că viitorul bărbat din viața ei nu va fi un român.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter