Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva”

Publicat pe

Anamaria Prodan a transmis un mesaj dur pentru Reghe în plin divorț. Conform spuselor ei, familia refuză să creadă situația prin care cei doi trec acum. A spus că așteaptă ca antrenorul de la Universitatea Craiova să-și ceară scuze în fața familiei, după ce s-a aflat că are o iubită. În plus, a susținut că Laurențiu Reghecampf are de dat niște explicații, măcar în fața lui Dumnezeu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Reghe în plin proces de divorț. Sexy-impresara a oferit recent un interviu în care a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia cu antrenorul. Spune că ceea ce a făcut antrenorul ar fi impardonabil la vârsta pe care o are și că ar fi dator să dea niște explicații, măcar în fața Celui de Sus.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva'Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva'

După ce s-a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, în presă au apărut mai multe informații controversate. S-a aflat că Reghe ar fi avut o iubită încă de acum patru ani, din 2017, pe care ar fi cunoscut-o la o petrecere „deoacheată' din Dubai. Informația a fost dată de un jurnalist de la Strict Secret și citată de Pro TV.

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu” lui Reghe, în plin proces de divorț:”Lumea poate mă face nebună”

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„Unul dintre cei mai buni'

Citește și: Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express:„Vedeam sânge pe mână…'

Citește și: Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani:„E ziua celui mai tânăr dintre noi'

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe

De curând, în urma investigației respective, Anamaria Prodan a decis să vorbească despre situația dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Întrebată despre cum au afectat-o informațiile din presă, sexy-impresara a susținut că cea mai mare suferință din viața ei a fost pierderea părinților.

În rest, afirmă că nu o mai afectează nimic, decât dacă s-ar întâmpla ceva cu copiii ei. A spus despre restul persoanelor din viața ei că atunci când decid să plece, e sigură că așa a decis Dumnezeu. Crede că tot ce i se ia i se ia cu un scop și că va primi ceva mult mai bun.

„În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice.

Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea', a spus Anamaria Prodan într-un interviu, conform protv.ro.

Printre altele, Anamaria Prodan a fost întrebată când a aflat despre relația lui Reghe cu actuala lui iubită. Vedeta a declarat că nu o interesează acest subiect și că este șocată de ceea ce vede zilnic în ziare. A susținut că ceea ce a făcut antrenorul ar fi impardonabil la această vârstă, însă sunt alegerile lui.

„Mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei'

Anamaria Prodan a mai spus despre Reghe că ea și familia ei l-au considerat „tată' până ce antrenorul a hotărât să plece. În prezent, impresara așteaptă ca Laurențiu Reghecampf să-și ceară scuze în fața familiei.

„Habar nu am, nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil.

Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui', a mai transmis ea.

Anamaria Prodan, despre iubita lui Reghe: „Nu mă interesează această fată'

Tot despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a spus că nu o interesează nimic despre ea. De aceea, ea alege să nu-i pronunțe nici măcar numele.

„Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete.

Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva', a adăugat vedeta.

„E impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul în așa ceva'

Despre Reghe, sexy-impresara spune că e impardonabil că și-ar fi băgat copilul, pe fiul lor, „în așa ceva'. Crede că nici măcar Dumnezeu nu-l va ierta pentru asta prea curând și se declară siderată de situație.

„Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva', a completat sexy-impresara.

Anamaria Prodan a refuzat să comenteze zvonul conform căruia Reghe le-ar fi blocat tuturor accesul la fondurile din Dubai. A spus că va vorbi despre acest lucru în instanță, pentru că sunt probleme ce țin strict de familie.

„Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui', a răspuns ea.

Anamaria Prodan: „Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea'

Potrivit spuselor impresarei, în prezent, familia refuză să creadă ceea ce se întâmplă. Susține că faptul că Laurențiu Reghecampf nu vorbește despre acest subiect ar fi un lucru ciudat. A transmis în continuare că dacă lucrurile vor fi confirmate ulterior, avocații familiei „vor avea de lucru'.

„În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru', a mai declarat impresara.

„Cariera lui Laurențiu, cu sau fără mine, trebuie să fie perfectă'

În încheiere, Anamaria Prodan a spus că e foarte implicată în cariera ei. A transmis că depinde doar de Reghe cum va arăta cariera lui cu sau fără ea. Spune că-și dorește ca el să aibă o viață personală perfectă, pentru că, susține ea, doar așa va găsi contracte.

„Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu', a conchis Anamaria Prodan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter