Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express: "Vedeam sânge pe mână..."

Publicat pe

Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express, sezonul 4. Ultima probă le-a pus în mare dificultate pe Adriana Trandafir și fiica ei. Cele două au fost nevoite să mute un vas de lut extrem de greu, iar tânara s-a lovit la mână în momentul în care l-a lăsat jos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunea atinge cote maxime la Asia Express, iar probele îi pun în mare dificultate pe concurenți. Ultima provocare a pus-o în mare dificultate pentru Maria Speranța.

Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express: "Vedeam sânge pe mână..."Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express: "Vedeam sânge pe mână..."

Tânara a suferit o accidentare gravă, după ce a fost nevoită să care un vas greu de lut împreună cu mama sa. Din păcate, fiica Adrianei Trandafir și-a prins mâna sub vasul respectiv.

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au plâns la Asia Express

Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman.Prima fotografie cu cei doi, împreună

Maria Speranța s-a accidentat grav la Asia Express

Maria Speranța s-a accident grav la Asia Express. Tânara a fost nevoită să ridice un vas de lut cu mama sa, iar în momentul în care a pus o mână sub acestea s-a lovit.

Fiica Adrianei Trandafir a început să țipe și a văzut cum îi curgea sângele pe mână, însă a apelat un truc pentru a duce mai departe proba. A refuzat să simtă durerea și a decis să meargă mai departe.

„Am simțit că m-am lovit, eram conștientă că m-am lovit, vedeam sânge pe mână, dar am spus 'eu refuz să simt' și am plecat cu mâinile așa', a mărturisit Maria Speranța.

Vizibil afectată de cele întâmplate, Adriana Trandafir abia și-a găsit cuvintele necesare pentru a transmite un mesaj.

„Țipătul ei a fost atât de sfâșietor pentru mine! Este cumplit să-ți auzi copilul sfâșiat de durere, țipând, și tu să nu poți să faci nimic', a spus Adriana Trandafir, vizibil afectată de cele întâmplate.

Maria Speranța: „Mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt’

Într-un interviu exclusiv, Maria Speranța a recunoscut faptul că au existat moment când și-a dorit să renunțe. Însă, s-a tot gândit că era alături de mama ei, iar acest lucru a încurajat-o și mai tare.

Primele cinci secunde dimineaţa mă întrebam de ce am ales să plec şi dacă nu mai bine este să merg acasă, ţinând cont că mama a fost cea mai „înţeleaptă a satului „Asia Express 4. Dar după aceste cinci secunde mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt să fiu în aşa locuri minunate cu ea„, a spus Maria.

sursă foto- Captură Video și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter