Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani: "E ziua celui mai tânăr dintre noi"

Publicat pe

An de an, pe 31 octombrie, tatăl Andreei Esca este sărbătorit de fiica sa inclusiv pe rețelele de socializare, faimoasa știristă împărtășind cu fanii săi momente personale, de familie. Și anul acesta Andreea i-a făcut tatălui său o urare emoționantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani, iar fiica sa i-a făcut, din nou, o urare emoționantă, în stilu-i binecunoscut. De data aceasta, vedeta a ales să posteze o fotografie în care apar trei generații – ea, Alexia, fiica sa, și tatăl său. Postarea a adunat în scurt timp peste 25.000 de aprecieri și urări din partea fanilor știristei.

Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Mesajul inedit al fiicei sale

Tatăl Andreei Esca a împlinit anul acesta 83 de ani, iar mama vedetei are 80 de ani. De zilele lor de naștere, fiica lor a postat de fiecare dată mesaje emoționante în social media. Dumitru Esca, fost inginer constructor, arată excelent la 83 de ani și este extrem de energic, iar asta se datorează faptului că practică înotul, se plimbă mult și se bucură de familia sa frumoasă.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei în care apare alături de tatăl ei și de Alexia.

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea'

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express:„A fost vorba despre violența asta fizică…

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…'

Andreea a postat, de asemenea, și o fotografie în care apar ambii săi părinți, în timp ce închină un pahar în cinstea sărbătoritului.

De altfel, cu ceva vreme în urmă vedeta de la PRO TV și-a surprins fanii cu două fotografii inedite, de pe vremuri, alb-negru, în care apăreau părinții ei în tinerețe. Prima, de pe plajă, de la mare, iar cealaltă de la munte. Andreea și-a întrebat, retoric, fanii dacă părinții ei erau cool și, într-adevăr complimentele au început să curgă. Nu numai că părinții Andreei erau extrem de cool la vremea aceea, dar din poze se poate observa și chimia dintre ei. Mai mult, vedeta PRO seamănă foarte bine cu mama ei în fotografia de la malul mării.

Ce relație are vedeta cu tatăl ei

La fiecare aniversare, tatăl Andreei Esca primește cadou de la fiica sa și câte un mesaj în care îi face descrieri emoționante. Vedeta PRO TV și tatăl ei au relație extrem de apropiată, iar de ziua lui, acum câțiva ani, Andreea i-a dedicat un articol emoționant în Alist Magazine.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureșți. Așa aș fi  început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți’, este doar o parte din mesajul pe care vedeta i l-a scris părintelui său în ziua în care acesta a împlinit 80 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter