Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express: "A fost vorba despre violența asta fizică..."

Publicat pe

Lupta se ascute, iar Lidia Buble și Eliza Natanticu sunt protagonistele celui mai recent conflict la Asia Express. Iată ce a deranjat-o la culme pe artistă în ultima confruntare dintre echipe și cum a reacționat și cum a reacíonat competitoarea ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Eliza Natanticu au intrat în conflict la Asia Express, după ultima confruntare dintre echipe. Artista a fost deranjată de strategia Elizei, care a luptat cu Estera, sora ei, și a reacționat, nemulțumită de felul în care s-a comportat soția lui Natanticu. Lidia a considerat că metoda violentă a Elizei de a juca nu a fost deloc fair play.

Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Lidia Buble și sora ei, dar și Eliza Natanticu și Cosmin, soțul ei, formează două echipe puternice la Asia Express, cu mari șanse la titlu. Și cum lupta dintre concurenți devine tot mai acerbă, prieteniile se cam strică, iar lipsa de fair play și dorința de a câștiga cu orice preț devin tot mai prezente. În lupta pentru câștigarea amuletei și a avantajului pentru următoarea cursă, cei patru s-au luptat din răsputeri, însă la un moment dat situația a scăpat de sub control.

Deși, în cele din urmă ea și sora ei au câștigat amuleta, Lidia Buble a fost foc și pară pe Eliza Natanticu, aceasta neluptând corect, după părerea artistei.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express: „Nu cred. Este enorm!'

Citește și: De ce a plâns Lidia Buble la Asia Express: „Oboseala și-a spus cuvântul”

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire: „Am avut certuri…'

Citește și: Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil: „A plecat o parte din sufletul meu'

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…’/ EXCLUSIV

Voi nu vedeți că ați început din prima cu brutalitate, cu urlat, cu smuls poarta. (…) A fost vorba despre violența asta fizică și neașteptată', a comentat Lidia Buble, vizibil deranjată de stilul de joc al familiei Natanticu.

La rândul ei, Estera s-a arătat dezamăgită de strategia de joc a Natanticilor, mărturisind că pe viitor ea și sora ei își vor schimba strategia de joc.

Am luptat pentru amuleta asta și mă bucur că am câștigat-o, dar nu m-am putut bucura din plin. Măcar știm cu ce avem de-a face și la ce mod trebuie să jucăm cu ei', a spus și Estera.

Eliza Natanticu: „În acest joc nu există reguli”

Ajunși în Georgia, concurenții s-au lovit de și mai multe dificultăți, fiind obligați să parcurgă niște zone muntoase și sălbatice, șansele de a găsit transport sau cazare reducându-se. Drept urmare, competiția dintre ei a devenit și mai acerbă. Drept urmare, la cel mai recent joc pentru imunitate participanții s-au luptat pe viață și pe moarte pentru a obține amuleta. Din dorința de a câștiga un răgaz și cazare la hotel pentru o noapte, echipele formate din Lidia și Estera Buble și Eliza și Cosmin Natanticu au făcut tot ce le-a stat în puteri.

Strategia pusă la cale de competitorii ei nu a fost pe placul surorilor Buble, iar de aici a început întregul conflict… Eliza Natanticu, nu este de aceeași părere însă, considerând că nu a încălcat nicio regulă, deoarece la Asia Express este permis orice.

Estera a luat o atitudine de supărată, ca și cum cine știe ce nedreptate i-am făcut eu ei. În acest joc nu există reguli, există reguli pe care nu le-am încălcat', și-a justificat Eliza Natanticu strategia de joc.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter