Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire: „Am avut certuri...”

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire. Simpaticii concurenți ai show-ului par la prima vedere cuplul perfect. Deși în timpul filmărilor s-au mai certat, de fiecare dată au găsit calea spre împăcare, lucru care arată faptul că cei doi au o relație foarte solidă. Dar, se pare că lucrurile nu au fost așa de roz niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Cosmin Natanticu, Eliza, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre momentul în care au fost la un pas de despărțire. Cei doi au trăit clipe tensionate în relația lor, atunci când actorul a participat în cadrul unei competiții, dar s-a întors total schimbat, după cum a declarat soția lui, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire. Care a fost motivul

Actrița mărturisește că au existat certuri, dar până la urmă au reușit să treacă peste toate problemele și acum sunt foarte fericiți.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect.

Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze. A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta', a spus Eliza Natanticu, de la Asia Express.

Citește și: Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express:'Nu sunteți fair-play'

Citește și: Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express:„Te enervezi…’

Citește și: Dan Negru a investit în criptomonede, dar are un mare regret

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea pe care și-o oferă reciproc, sunt admirați pentru că se susțin mereu, în orice situație.

Bucurându-se de aceste două calități, cei doi au hotărât să participe împreună la aventura vieții lor, la Asia Express 4.

„La început ne-a fost mai greu când am întrat în competiție, însă ne-a ajutat mult. Adrenalina este cea care face toți banii în aceasta competiție.

Ne-a ajutat aceasta emisiune, cred ca ne-a mai apropiat. Ne-a plăcut foarte mult, am acceptat în fiecare zi. Ne-am învins limitele’, a mărtuisit Eliza, soția lui Cosmin Natantiucu, potrivit Spynews.ro.

Ce greutăți au avut Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

După terminarea filmărilor, Eliza și Cosmin Natanticu au dezvăluit ce greutăți au întâmpinat la Asia Express. Deși sunt o echipă puternică, drept dovadă că au ajuns de multe ori pe primele locuri, aceștia s-au confruntat și cu situații dificile.

Cea mai grea probă pentru ei a fost cea în care Eliza a trebuit să înoate. S-a accidentat de două ori, iar asta i-a cauzat dureri chinuitoare.

„Cea mai grea probă a fost atunci când ne-am luptat pentru amuletă și a trebuit să înot. Cosmin este un bun strateg, de aceea l-am ales.

M-am accidentat de doua ori, am căzut pentru că eram foarte obosită și mi-a fugit piciorul într-o parte și a doua oară când am alergat ca să îi prindem din urmă pe Emi și Cuza, am simțit o durere la genunchi‘, a spus Eliza Natanticu de la Asia Express, la „Neatza cu Răzvan și Dani’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter