Dan Negru a investit în criptomonede, dar are un mare regret: „Azi eram șeful Andreei Esca”

Publicat pe

Pe lângă cariera în televiziune, în timp Dan Negru a avut mereu noroc în afaceri. Acum el să investească în criptomonede, la modul serios. Prezentatorul TV speră că se va îmbogăți, într-un viitor nu tocmai îndepărtat. După ce a câștigat sute de mii de euro, din imobiliare, dar și din agricultură, el speră ca seria investițiile de succes să continue.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Piața criptomonedelor, a monedelor virtuale, atrage tot mai multe persoane, iar Dan Negru a decis să li se alăture. Deși, pe lângă alte vedete de la noi , el nu a pierdut bani în pandemie, datorită proiectelor pe care le-a avut în televiziune și afacerile imobiliare pe care le are, prezentatorul TV este convins că veniturile lui pot crește considerabil și rapid, cu ajutorul acestei monede.

Dan Negru a investit în criptomonede. Ce vrea să facă cu banii

Mai mult decât atât, Dan Negru a dezvăluit și ce va face cu banii din criptomodene, pe care speră să îi câștige cât mai repede. Ele includ, potrivit propriior declarații, cumpărarea trustului PRO.

„Toți sunt speriați de criza care o să vină și toți se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Și eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început.

Și eram patronul Andreei Esca, dacă luam Bitcoin de 100 de dolari, la început. Așa că, o iau de la capăt acum și bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali', a declarat Dan Negru, despre investiția în criptomonede, pentru playtech.

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru' din 2021

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR

Citește și: Noi restricții anti-COVID.Care sunt măsurile impuse

Citește și: Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express:„N-aș da nimic înapoi’

Dan Negru are patru clădiri de birouri în Capitală și un complex de vile, în Timișoara

Dan Negru a început să investească bani în imobiliare și acun deține, am putea spune, un adevărat imperiu imobiliar. Acum trei ani ridicat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp.

Apoi, au mai urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor pe un şantier din nordul Capitalei, la alt bloc.

Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii', mai spune el.

Totodată, acum un an, Dan Negru a început, cu o echipă mare de muncitori, o lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal. „Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi.', au mai dezvăluit apropiații prezentatorului emisiunii 'Next Star' (Antena 1), potrivit aceelași surse.

Prezentatorul TV are afaceri și în agricultură

Dan Negru a moștenit, de la bunicii săi, un teren de zeci de hectare, lângă orașul Timișoara. El a preluat nu numai terenul, pe care familia lui îl deține de 100 de ani și a investit în agricultură.

„Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua.

Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui', a mai spus aceleași surse.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter