Iulia Albu, despre ținutele vedetelor: „În România se poartă cocul de nașă”

Publicat pe

Iulia Albu a comentat, în rubrica „Marțea Neagră' din cadrul emisiunii „La Măruță', ținutele mai multor vedete ce participau la un eveniment unde dress code-ul a fost îmbrăcămintea albă. Criticul de modă a refuzat să comenteze outfit-ul unei vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost sau nu o zi neagră pentru vedete? Iulia Albu a comentat, în rubrica sa din „La Măruță', ținutele câtorva vedete autohtone ce erau prezente la un eveniment unde dress code-ul a fost îmbrăcămintea albă.

Printre vedetele criticate sau apreciate de Iulia Albu s-au numărat și Anamaria Prodan, Denisa de la Bambi, Andreea Marin, Maria Constantin și Anda Adam. Deși a fost prezentă la eveniment și Adelina Pestrițu, Iulia Albu a refuzat să îi comenteze ținuta.

Ce a spus Iulia Albu despre ținutele vedetelor

Cu toate că a fost prezentă la eveniment, Iulia Albu nu a vrut să comenteze ținuta Adelinei Pestrițu, probabil din cauza unui conflict mai vechi.

Citește și: Iulia Albu comentează ținuta purtată de Adelina Pestrițu la gala E! Peoples Choice Awards:

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele:

Citește și: Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorț:

Citește și: Ioniță de la Clejani, apel la statul român pentru Fulgy!

Despre Anamaria Prodan, criticul de modă a spus că este foarte bine îmbrăcată, însă a avut o problemă cu parul: „Este foarte bine îmbrăcată, își permite. Are și momente când exagerează, dar acum aș fi preferat să aibă un păr buclat și nu un coc de nașă. Dar în România se poartă cocul de nașă, nu neaparat de către nașele cool'.

Denisa de la Bambi a fost chiar lăudată de Iulia Albu pentru stilul vestimentar pe care a început să îl abordeze, dar și pentru evoluția look-ului: „Îmi place, ea a avut o evoluție fabuloasă. Nu mai plâng când le văd ținutele, investesc mai mult pe această parte. Denisa nu are coc și nu mai poartă nici mult machiaj. Aș fi schimbat încălțămintea, nu aș fi folosit sandale aici'.

În cazul Andreei Marin, Iulia Albu a avut de făcut mai multe comentarii, mărturisind că o apreciază fiindcă a ieșit din zona de confort și că a observat că există un progres.

„Trebuie să salut faptul că ea a ieșit din zona de ținute de birou și că încearcă mai mult. Zâna este bine, aș vrea să renunțe la acea coadă, nu mi se pare că ar fi culoarea părului ei, să o mai scurteze că e prea lungă. Părul ăla nu este al ei, îmi place cu coadă, dar nu așa de lungă. Nu-mi place acea redingotă de pe ea. Ea are o siluetă frumoasă, dar nu înțeleg haina de pe deasupra, ea are deja volum în zona bustului. Accesoriile acestea finuțe, aș prefera un lanț foarte fin la baza gâtului în locul acelui cercel lung. Apreciez că Andreea poartă totuși alb și cu accesorii aurii. Văd progresul ei', a spus Iulia Albu.

Criticul de modă nu a fost prea încântată de apariția Andei Adam, spunând că solista are tendința să exagereze: „Am așa câteva lacrimi. Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie, nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului, nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa. Să își vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză. Așa nu, pentru că imaginea este vulgară'.

Conflictul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu

La începutul anului, Iulia Albu a acuzat-o pe Adelina Pestrițu că își modifică pozele și că rezultatele nu sunt deloc reușite. Vedeta a precizat că nu apelează la astfel de trucuri și i-a transmis un mesaj creatoarei de modă.

Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea', a spus Adelina.

Mesajul brunetei a înfuriat-o pe Iulia Albu care i-a dat o replică dură și i-a criticat trecutul: „Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie'.

Schimbul de replici dintre cele două vedete nu s-au oprit și au urmat acuzații din ce în ce mai grave.

Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau, dar mereu am putut să mă privesc a doua zi în oglindă. Da Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Si da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele', a fost unul dintre mesajele transmise de Iulia Albu pentru Adelina Pestrițu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter