Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorț: "Poate că am ieşit şifonată, dar..."

Publicat pe

Anca Țurcașiu și-a luat inima în dinți și a făcut o serie de declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu, care a avut loc în iulie 2020. Cei doi au pus punct unei căsnicii de 22 de ani, fără a explica vreodată în spațiul public de ce au luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Între timp, au apărut informații potrivit cărora fostul soț al Ancăi Țurcașiu ar fi avut o relație extraconjugală, însă cântăreața nu a discutat niciodată despre acest aspect. A lăsat, totuși, de înțeles că nu mai era fericită în acea căsnicie și nu a mai putut să se complacă în situație de dragul lumii.

Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorț: "Poate că am ieşit şifonată, dar..."Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorț: "Poate că am ieşit şifonată, dar..."

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe.

Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune', a mărtirisit Anca Țurcașiu în emisiunea Poezie și delicatețuri', găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV.

Anca Țurcașiu: Voiam ca bărbații să mă mângâie pe cap ca bunicul'

Anca Țurcașiu a fost foarte apropiată de bunicul ei și, tot timpul, și-a amintit un gest pe care-l făcea acesta faţă de ea, gest pe care l-a căutat apoi în relaţiile cu toţi bărbaţii cu care a fost. Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu', a mai dezvăluit artista.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:'Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

„Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin'

În iulie 2020, Anca Țurcașiu șoca pe toată lumea cu anunțul divorțului. Cântăreața a postat pe Facebook un mesaj lung prin care își anunța decizia de a pune punct mariajului cu Cristian Georgescu.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!„, spunea atunci Anca Țurcașiu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter