Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Ne dorim un copil”

Publicat pe

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc de aproape patru ani o frumoasă poveste de dragoste. Recent, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor și a mărturisit că ea și iubitul ei își doresc un copil. În plus, Andreea Marin a mai spus că este convinsă de faptul că și Violeta își mai dorește un frățior sau o surioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este mai fericită ca oricând. Aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Recent, vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de alesul inimii ei. Aceasta a dezvăluit că a învățat multe de la Adrian Brâncoveanu, în special cum să fie mai discretă.

„Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt', a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu:„Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Ce se întâmplă cu Fulgy, la 3 săptămâni de la scandalul cu droguri:„Urmează să reapară pe micile ecrane'

Citește și: Loredana a lansat o nouă piesă alături de Jador, Costi Ioniță și alți 6 maneliști

Andreea Marin și iubitul ei își doresc un copil

În plus, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu își doresc să aibă și un copil. Vedeta a spus că și Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, și-ar dori mult ca mama ei să îi dăruiască un frățior sau o surioară.  „Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă', a mai dezvăluit Andreea Marin.

De asemenea, Andreea Marin a mai dezvăluit că nu își dorește să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu, deși este mai fericită ca oricând alături de el.

Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşază, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt', a declarat prezentatoarea TV.

Andreea Marin: „Vreau totul sau nimic'

Andreea Marin a dezvălut că nu mai vrea să facă aceleași greșeli din trecut. Pe de altă parte, se consideră un om romantic, care nu poate trăi fără iubire. Totuși, prezentatoarea TV nu va accepta să facă niciodată compromisuri.

„Sunt un om romantic, nu pot trăi fără să iubesc, să dăruiesc. Nu sunt dezamăgită când nu găsesc acele lucruri. Sufăr numai până în momentul în care îmi dau seama că nu mai am pentru ce lupta. Când am concluzionat că până aici a fost, că viitorul nu poate să îmi aducă ceva mai bun, atunci nu mai există suferinţă pentru mine. În momentul în care am luat o hotărâre, accept lucrurile, că există o limită, sunt bine. Nu mă mai întorc înapoi, chiar dacă nu e uşor, nu o să stau să plâng pe umărul nimănui.

Nu sunt făcută pentru compromis, vreau totul sau nimic. Accept o perioadă, dau şanse, în ultima perioadă, limita toleranţei mele s-a ridicat cum nu credeam. Dar să ştii că la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepţi, ai trecut prin ele şi nu vrei să faci acestă greşeală', a mai declarat Andreea Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter