Cuza, glume ironice la adresa lui Mihai Petre, la Asia Express: "Nu mai am misiuni, mai dați-mi misiun"

Publicat pe

Sezonul 4 Asia Express, episodul 7, a adus în prim-plan un ‘conflict’ între Cuza și Mihai Petre. Cele nouă echipe de vedete s-au luptat din răsputeri să ajungă la destinațiile oferite de Irina Fodor, în ediția de luni seară (27 septembrie).

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții au avut de făcut diferite probe din ce în ce mai dificile, iar tachinărie între echipe nu au întârziat să apară, în episodul 7 Asia Express, sezon 4. Cuza a avut de obiectat la adresa lui Mihai Petre, în timp ce așteptau la autostop.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut succes până acum în competiția Asia Express, ei reușind să câștige și prima imunitate din acest sezon. În plus, cuplul este recunoscut și pentru faptul că au ajuns și în timp record la Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4: „Elwira nu știa ce e cu mine”

Citește și: Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express și de unde i se trage porecla

Citește și: Cine va forma astăzi al treilea cuplu la Căsătoriți pe nevăzute: „Am crezut că e o glumă'

Citește și: Horoscop 29 septembrie 2021. Zodiile care au probleme în cuplu

Cuza, glume ironice la adresa lui Mihai Petre la Asia Express

Succesul soților Petre nu a fost tocmai pe placul lui Cuza de la Noaptea Târziu. Artistul a făcut câteva comentarii acide la adresa coregrafului, spre amuzamentul colegului lui de echipă, Emi.

„Toți suntem în orașul acesta, mai puțin Mihai Petre, care e deja la Irina. Mihai Petre o trezește acum pe Irina și îi zice – Irina, am ajuns, nu mai am misiuni, mai dați-mi misiuni. E abia ora 7. Am ajuns, nu este steagul pus, tu nu ești aici, ce e organizarea asta. Elwira, dacă nu ne dau misiuni mai grele, plecăm. Noi mergeam spre imunitate, imunitatea lui Mihai Petre, desigur', a mărturisit Cuza, în timp ce se afla în cursa spre noua locație.

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Ei bine, în buletinul vedetei în dreptul numelui apare Iulian-Adrian Popescu, iar familia îl alintă Adi.

Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)’, a explicat concurentul de la Asia Express.

Comediantul de la Noaptea Târziu spune că porecla a căpătat-o încă din copilărie.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă‘, spunea el în trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter