Horoscop 29 septembrie 2021. Zodiile care au probleme în cuplu

Publicat pe

Horoscop 29 septembrie 2021. Se anunță o zi destul de tensionată pentru unele zodii. De exemplu, nativii Pești vor întâmpina situații neplăcute în viața de cuplu. E posibil să se certe cu partenerii de viață, iar asta îi va demoraliza. Iată cum stau și celelalte zodii pe 29 septembrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 septembrie 2021. Berbec

Berbecii ar trebuie să fie mai atenți la sănătate. Dacă în ultima perioadă nu s-au simțit chiar în cea mai bună formă, ar face bine să ia o pauză și să se odihnească mai mult. În cazul în care apar simptome neplăcute, iar acestea persistă, ar trebuie să meargă direct la medic, fără să mai piardă timpul. Altfel, riscă să apară unele complicații nedorite.

Horoscop 29 septembrie 2021. Taur

Situația nu este prea „roz' pentru Tauri, când vine vorba despre viața de cuplu. Partenerii de viață le vor pune la îndoială sentimentele, iar asta îi enervează la culme. Pentru a evita un conflict, ar trebui să discute calmi și să analizeze mai în detaliu situația. Este posibil să constate că în ultima perioadă au fost mai distanța, iar asta să-i fi deranjat pe partenerii lor.

Horoscop 29 septembrie 2021. Gemeni

Este o zi a deciziilor pentru nativii Gemeni. Aceștia vor lua o hotărâre crucială în ceea ce privește viața personală. Este posibil să rupă relații de prietenie, după ce își vor da seama că persoanele din jur nu le sunt atât de apropiate pe cât vor să pară. Sunt hotărâți să nu mai accepte niciun fel de dezamăgire în viețile lor și nu mai vor să facă niciun fel de compromis pentru nimeni.

Horoscop 29 septembrie 2021. Rac

Nici Racii nu o duc mai bine astăzi. Deși știu că prin comunicare se pot rezolva aproape toate problemele, parcă nu-și găsesc cuvintele. Există riscul să apară neînțelegeri la locul de muncă, mai ales cu superiorii lor. În loc să se enerveze, ar trebui să găsească o soluție, pentru a evita astfel eventualele consecințe.

Horoscop 29 septembrie 2021. Leu

Leii sunt puși pe fapte mari și se gândesc de ceva timp să facă investiții serioase. Ar fi indicat totuși să nu facă acest pas miercuri, pe 29 septembrie, pentru că nu se arată a fi o zi tocmai favorabilă pentru ei. Cel mai bine ar fi să amâne acest lucru către finalul săptămânii, când lucrurile se mai așază și-n viața lor personală.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 29 septembrie 2021. Fecioară

Fecioarele își fac prea multe griji. Au foarte multe lucruri pe cap, simt că nu vor face față și pot deveni ușor pesimiste. În loc să se gândească doar la partea negativă, ar trebui să se automotiveze. Au foarte multe calități pe care ar trebui să le exploateze fără să le fie frică.

Horoscop 29 septembrie 2021. Balanță

Nativii Balanță sunt răsfățați și ușor încăpățânați în această zi. Au tendința de a face totul doar bunul lor plac, fără să țină cont de părerile celor din jur. Acest lucru i-ar putea everva pe ceilalți, iar de aici la un conflict monstru este doar un pas. Ar trebui să fie mai ascultători și să nu ia decizii în numele altora, pentru că riscă să deranjeze.

Horoscop 29 septembrie 2021. Scorpion

La fel ca Taurii, nici Scorpionii nu o duc prea bine pe plan sentimental. Se pot ivi niște neînțelegeri în cuplu, iar ei și persoana iubită să nu fie deloc pe aceeași lungime de undă. Ar trebui să comunice mai des și suficient de mult încât să se facă înțeleși. Lucrurile s-ar putea rezolva în a doua parte a zilei.

Horoscop 29 septembrie 2021. Săgetător

Săgetătorilor le place, în general, să muncească singuri. Ei bine, astăzi vor trebui să învețe cum să lucreze în echipă. Deși inițial ideea nu le cam surâde, ulterior vor fi surprinși de cât de bine se înțeleg cu ceilalți. Trebuie să se înzestreze cu multă răbdare și să învețe să asculte opiniile tuturor.

Horoscop 29 septembrie 2021. Capricorn

Capricornii au fost dezamăgiți profund de o persoană la care nu s-ar fi așteptat. Deși nu sunt de regulă firi răzbunătoare, astăzi simt să răspundă cu „aceeași monedă'. Totuși, ar trebuie să aibă grijă la acțiunile lor. Este posibil ca toată situația să se întoarcă împotriva lor.

Horoscop 29 septembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii au idei geniale, însă le este frică să le pună în aplicare. Ar face bine să aibă mai multă încredere în sine, astfel riscă să piardă oportunități importante în viață. Ar trebuie să nu se mai critice atât de mult și să se automotiveze.

Horoscop 29 septembrie 2021. Pești

Este o zi nefavorabilă pentru Pești în privința vieții de cuplu. Riscă să se certe destul de rău cu persoana iubită din cauza unei rude. Pentru a nu aduna și mai multe frustrări, ar trebui să-și spună punctul de vedere. Trebuie însă să adopte un ton calm.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter