Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Cei doi au celebrat împlinirea a 25 de ani de căsnicie în grădina Palatului Elisabeta. S-a dorit a fi o ceremonie restrânsă la care au participat cei mai apropiați prieteni ai familiei, dar și câțiva politicieni de renume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Principesa Margareta a îmbrăcat rochia de mireasă a mamei sale în urmă cu 25 de ani, atunci când și-a unit destinul cu Principele Radu. La acea vreme, slujba a fost oficiată în mai multe limbi, printre care și română, dar și greacă.

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Primele imagini de la evenimentPrincipesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Primele imagini de la eveniment

Aceștia au sărbătorit recent nunta de argint în grădina Palatului Elisabeta alături de cei mai apropiați prieteni. Au existat inclusiv persoane care au participat atât la nunta de acum 25 de ani, cât și la evenimentul actual. Printre invitați se numără și cei mai cunoscuți politicieni ai momentului.

Citește și: Principesa Margareta, de neînduplecat în relația cu nepotul său, Nicolae.Gestul care demonstrează că relația lor este ruptă definitiv

Citește și: Motivul pentru care Principesa Margareta nu are copii.Fiica cea mare a Regelui Mihai este căsătorită de 23 de ani cu actorul Radu Duda / Cum a început povestea lor de dragoste

Citește și: Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19:„Nu am luat contact cu sora mea'

Citește și: Simona Halep, nașa de botez de ziua ei.Cine sunt părinții fetiței pe care a creștinat-o

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit nunta de argint

Cei doi au fost înconjurați la petrecere de cei mai importanți oameni din viața lor, dar și de politicienii momentului. În deschiderea evenimentului, Corul Regal a susținut un scurt recital pentru cei doi. Aceștia au primit felicitări, urări de bine, dar și mesaje de recunoștință din partea celor prezenți.

„La mulţi ani binecuvântaţi! Multă sănătate şi energie ca să puteţi purta coroana română în societatea românească mai departe!”, potrivit observatornews.ro.

Raed Arafat, prezent la eveniment

Printre politicienii care au fost prezenți la eveniment se numără și Raed Arafat, Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul Japoniei la București și fostul președinte Emil Constantinescu. Cel din urmă a ținut să transmită un mesaj cu ocazia nunții de argint a celor doi membrii ai familiei regale.

„Ceea ce cred că e important pentru cei ce astăzi trăiesc acest eveniment – să îşi amintească cum poate fi o viaţă, o căsnicie între doi oameni care se iubesc, care au aceleaşi idealuri, principii”, a declarat Emil Constantinescu, potrivit observatornews.ro.

Cum s-au cunoscut Principesa Margareta și Principele Radu

Principesa Margareta l-a cunoscut pe Radu Duda la patru ani după ce a fost declarată moștenitoarea tronului din România. Aceștia s-au intersectat pentru prima oară în cadrul unui eveniment caritabil. Ion Caramitru a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar din acel moment s-au îndrăgostit imediat.

Aceștia se bucură în acest moment de o căsnicie ce durează de 25 de ani și se ghidează în continuare după aceleași principii de viață.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter