Cine va forma astăzi al treilea cuplu la Căsătoriți pe nevăzute: „Am crezut că e o glumă”

Publicat pe

Emisiunea Căsătoriți pe nevăzute a strâns deja mii de spectatori în fața micilor ecrane, curioși să vadă ce se va întâmpla cu concurenții. Astăzi se va forma un al treilea cuplu în cadrul reality show-ului bazat pe știință, destinat persoanelor care au avut până acum ghinion în iubire. Iată cine va ajunge în această seară, de la ora 21:30, în fața ofițerului de stare civilă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Telespectatorii emisiunii Căsătoriți pe nevăzute vor avea parte în această seară de o nouă surpriză. Începând cu orele 21:30, un al treilea cuplu se va forma în cadrul reality show-ului. Curajoșii concurenți, dornici să-și întemeieze o familie, se vor vedea pentru prima dată în fața ofițerului de stare civilă, chiar la nunta lor.

Cine va forma astăzi al treilea cuplu la Căsătoriți pe nevăzute: „Am crezut că e o glumă'Cine va forma astăzi al treilea cuplu la Căsătoriți pe nevăzute: „Am crezut că e o glumă'

Așadar, în cadrul ediției din această seară Căsătoriți pe nevăzute, alți doi concurenți vor mai forma un cuplu. Este vorba despre Loredana și Daniel. Dacă va avea sau nu știința dreptate în privința compatibilității dintre ei, vom afla cu toții astăzi, la PRO TV, la ora 21:30.

Citește și: Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe Nevăzute.A scris o carte despre seducție

Citește și: Cine este Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute.Cu ce s-a ocupat înainte

Citește și: Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe Nevăzute.Are trei copii

Citește și: Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe Nevăzute.Predă cursuri de genetică la Cambridge

Din cine e compus al treilea cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute

Loredana și Daniel vor face cunoștință față în față odată cu cel mai important din viața lor: nunta. În așteptarea miresei, părinții mirelui vor spune că inițial au crezut că e vorba despre o glumă:

„Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă! Dar vedem că e treabă serioasă!'.

Întâlnirea dintre Loredana și Daniel va fi plină de emoții. Concurentul va avea parte și de o surpriză din partea tinerei, aceasta oferindu-i un cadou uimitor: „Acesta e pentru tine. Să ai grijă de el!', va spune Loredana la scurt timp după ce va răspunde 'Da!' la întrebarea – 'De bună voie și nesilită de nimeni, îl iei în căsătorie pe Daniel?'.

Dacă sunteți curioși de cadou neașteptat a primit Daniel de la Loredana în ziua nunții, dar și cum vor arăta primele ore de interacțiune dintre ei, stați cu ochii pe PRO TV, astăzi, de la ora 21:30. În ediția de astăzi de la Căsătoriți pe nevăzute veți putea afla și dacă cei doi vor simți sau nu compatibilitatea pe care au văzut-o cei patru experți.

Va fi format astăzi

Oana Nicolau, unul dintre experții reality show-ului de pe Pro TV, a mărturisit că formarea cuplurilor reprezintă o mare responsaibilitate. Psihosexologul și psihoterapeutul de cuplu a declarat că această emisiune are o miză foarte mare, având în vedere că are ca scop găsirea unui partener de viață potrivit.

„Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune cu o miză foarte mare, pentru că presupune găsirea unui partener de viață… pentru o viață!', a declarat Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, arată comunicatul oficial.

Emisiunea nu reprezintă o provocare doar pentru experți, ci și pentru Elena Lasconi, primarul care se ocupă de oficializarea căsătoriile concurenților. Ea e de părere că dragoste este cu adevărat o știință.

Cred că dragostea este și știință. Dar sunt absolut sigură că pe măsură ce o să descoperim foarte multe lucruri în știință, probabil că o să avem ecuații matematice și rezultatele analizelor pentru foarte multe lucruri pe care astăzi le punem sub semnul întrebării. E o nebunie!', a mărturisit Elena Lasconi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter