Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe Nevăzute. A scris o carte despre seducție

Publicat pe

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute? Este unul dintre cei patru specialiști din cadrul noii emisiuni care începe în toamnă la PRO TV. Este expert în relații și împreună cu ceilalți trei colegi ai săi, Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician și Victor Toriani – psihoterapeut vor ajuta concurenții să-și găsească jumătate. Iată câteva detalii despre Taher Sonu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute? Este unul dintre experții cu un rol extrem de important în noul format de la PRO TV. Împreună cu ceilalți trei experți vor avea misiunea ca participanții să fie ‘potriviți’ pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. Aceștia urmează să se cunoască abia în fața ofițerului stării civile.

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe Nevăzute. A scris o carte despre seducțieCine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe Nevăzute. A scris o carte despre seducție

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriție pe nevăzute? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor de când s-au aflat numele celor patru specialiști.

Taher Sonu este psiholog, expert în relații. Tot el este și autorul celei mai citite cărți de seducție din România, de peste 10 ani. Rolul lui este de a-i ajuta ajuta pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

De ce a acceptat Taher Sonu provocarea Căsătoriți pe nevăzute

Taher Sonu a spus cum a primit oportunitatea de a se alătura în acest nou proiect și a explicat și motivele pentru care a acceptat să fie unul dintre cei trei specialiști.

„Eram în mașină, mergeam către bunicii mei, mergeam să-i vizitez când a venit telefonul cu întrebarea dacă aș fi disponibil să facem o emisiune. Prima mea curiozitate a fost să aflu ce implică asta. Mie nu îmi place circul, nu îmi place cancanul, nu îmi plac tabuurile. Îmi plac chestiile științifice pentru că fundamental sunt psiholog. Cred în știință, așa că atunci când mi s-a ivit oportunitatea să fac ceea ce-mi place și să pot să duc munca mea la un alt nivel, am spus că nu pot să ratez ocazia', a spus Taher Sonu la PRO TV.

Citește și: Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV.Cum te poți înscrie

Citește și: Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Zanni de la Survivor.Cum s-a împrietenit cu Alex Velea

Ce rol are Taher Sonu în emisiune

Taher Sonu a vorbit și despre rolul lui în cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute.

Dragostea este o știință dacă știi să o citești. În cadrul emisiunii eu o să mă focusez exact pe dinamica dintre participanți. O să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe joculețe practice și provocări pentru ei, astfel încât să scoată la suprafață cine sunt ei cu adevărat.

Toți avem măști, toți poate avem o anumită reținere atunci când cunoaștem pe cineva. Pe mine mă interesează în mod deosebit cum pot să iau acea esență autentică a unui om și să fac să se întâlnească cu cealaltă esență autentică a partenerei și să se nască acea chimie despre care oamenii vorbesc.

Rolul meu în emisiunea Căsătoriți pe nevăzute este să pun sarea și piperul în relațiile ce vor urma să se formeze. Atracția dintre doi oameni este extraordinar de importantă, în special la început. Iar asta este specialitatea mea’, a spus Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute.

Taher Sonu: „Oamenii își pot îmbunătăți calitatea vieții'

Taher Sonu susține că oamenii de acasă vor avea ocazia de a afla mai multe trucuri. Ar purea profita pentru a le aplica în relația lor, pentru a-și îmbunătăți viața.

E pentru prima dată când se arată la televizor o latură atât de sensibilă și de profundă a oamenilor. Și avem ocazia, rară poate, să cunoaștem niște oameni personal, așa cum nu am avea șansa în viața real.

Cred că cel mai interesant lucru pentru cei de acasă este că odată ce văd această experiență, călătoria prin care trec participanții, se pot regăsi pe sine. Pot lua lucruri pe care să le aplice apoi în viața lor, în relația lor, ca să își îmbunătățească calitatea vieții', le-a transmis Taher Sonu telespectatorilor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter