Horoscop 30 iulie 2021. Probleme în cuplu pentru Gemeni

Publicat pe

Horoscop 30 iulie 2021. Astăzi astrele îi provoacă pe majoritatea nativilor, în special pe plan amoros, unde vor apărea tot felul de schimbări. Berbecii și Gemenii vor avea de luat decizii importante în viața sentimentală, în timp ce Leii și Peștii vor avea noroc în domeniul financiar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 iulie 2021. Berbec

Azi te așteaptă o zi destul de agitată la job, unde vor apărea unele schimbări de natură să te neliniștească. E posibil să primești proiecte noi, să-ți fie schimbată fișa postului sau chiar să-ți schimbi jobul. De aceeași provocare vei avea parte și pe partea sentimentală, și doar de tine ține care va fi deznodământul. Vei avea de luat o decizie importantă.

Horoscop 30 iulie 2021. Taur

Dacă la job situație e staționară, nu același lucru se poate spune și despre viața de familie, unde lucrurile escaladează. Vei intra în polemică cu o persoană mai în vârstă din familie, iar totul va porni de la bani. Cel mai tare te va deranja însă lipsa de susținere a jumătății tale, care nu îți va da dreptate…

Horoscop 30 iulie 2021. Gemeni

La job, te bucuri de apreciere și ai toate șansele la promovare, însă viața de familie lasă de dorit. O simplă discuție între parteneri ar putea degenera, iar ulterior vei ajunge să-ți regreți cuvintele. Încearcă să porți un dialog matur, fără resentimente, altfel riști un deznodământ nedorit. În contrapartidă, latura materială e bine aspectată, sunt șanse de câștig.

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Citește și: Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci.Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.

Horoscop 30 iulie 2021. Rac

Dacă la serviciu situația este destul de incertă și te temi cu privire la viitor, astrele îți vor face azi un cadou nesperat pe partea sentimentală. Dacă ești singură, azi ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine și să formați un cuplu trainic. Racii care și-au găsit deja jumătatea au toate șansele să ducă relația la un nivel superior. Nu e exclus să apară un copil în familie.

Horoscop 30 iulie 2021. Leu

Latura profesională nu e deloc bine aspectată azi, așadar ar fi bine să nu începi proiecte noi și, cel mai important, să te lansezi în discuții în contradictorii cu șefii. În schimb, partea financiară este bine aspectată, iar în conturile tale vor intra niște bani la care nu te aștepți. Nu te grăbi săi cheltuiești însă, deoarece curând vor apărea niște cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 30 iulie 2021. Fecioară

Azi ai putea da lovitura la job, ideile tale fiind pe placul superiorilor. Asta va presupune muncă suplimentară, însă la final va veni și răsplata. Și pe plan personal lucrurile merg bine, cu atât ma imult cu cât jumătatea ta este într-o dispoziție romantică. E momentul perfect să începi să-ți faci planuri de vacanță.

Horoscop 30 iulie 2021. Balanță

Nu e cea mai fastă zi pentru tine… Concentrarea îți lipsește în totalitate și ai putea gafa nepermis la serviciu. Nu semna contracte și fii atentă dacă lucrezi cu cifrele! Mai ales că cineva din proximitate abia așteaptă să greșești… Din fericire, relația cu partenerul de viață este bună și te va ajuta să depășești momentele dificile de la job.

Horoscop 30 iulie 2021. Scorpion

Astrele îți vor da ceva de lucru astăzi, în special pe plan profesional, unde discuțiile și controversele se vor ține lanț. A venit momentul să pui punctul pe i și să le spui adevărul verde-n față celor care te-au deranjat. Altfel, vei rămâne cu frustrările și cu anxietatea pe care ți-o creează. Și viața sentimentală te va pune pe jar – azi vei afla o veste îngrijorătoare…

Horoscop 30 iulie 2021. Săgetător

Vei avea parte de o zi perfectă pe toate planurile. Azi, superiorii vor fi mai binevoitori cu tine ca niciodată și ai putea primi chiar și o mărire de salariu, chiar dacă asta implică și mai multă responsabilitate. Planul sentimental este și el bine aspectat. Persoana iubită îți va face o surpriză de proporții azi, așa că vei fi în al nouălea cer!

Horoscop 30 iulie 2021. Capricorn

Nu te duci cu drag la serviciu, fiindcă îți displac bisericuțele, intrigile și bârfele, iar asta i-a făcut pe mulți dintre colegii tăi să te excludă din grup. Nu și pe superiori, care azi ți-ar putea da o veste bună. Relația de cuplu este însă bună și te bucuri de sprijinul jumătății tale, alături de care vei petrece o seară perfectă – cu cină romantică și tot tacâmul.

Horoscop 30 iulie 2021. Vărsător

La birou, presiunea e imensă – ai foarte mult de lucru, deadline-urile se succed cu repeziciune și șefii nu te slăbesc deloc. Asta nu te va împiedica să începi să-ți faci planuri de vacanță, cu atât mai mult cu cât azi toate șansele să dai peste o ofertă excelentă. Spre seară, te vei relaxa la shopping și la o cafea alături de prieteni, un mod perfect de a încheia o zi agitată.

Horoscop 30 iulie 2021. Pești

Azi vei avea o zi bună pe toate planurile. Superiorii vor fi mulțumiți de prestația ta și îți vor lăuda eforturile public. Din punct de vedere financiar ai putea da, de asemenea, lovitura și chiar ai putea pune bazele unei afaceri de succes. Viața sentimentală e și ea bine aspectată, așadar îți vei dori ca ziua de azi s nu se mai termine…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter