Cine este Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute. Cu ce s-a ocupat înainte

Publicat pe .

Cine este Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute? Este unul dintre cei patru specialiști de la Căsătoriți pe nevăzute, alături de Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații. Victor Toriani este psihoterapeut și va avea un rol important în cadrul emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute? Victor Toriani este unul dintre experții care a acceptat provocarea de a ajuta oameni dornici să-și găsească jumătatea.

Cu ajutorul specialiștilor în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, concurenții din cadrul show-ului urmează să treacă printr-o serie de teste. De la cele psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, astfel încât să-și găsească sufletul pereche. La final, cei doi se vor cunoaște în fața ofițerului stării civile.

Cine-este-Victor-Toriani-Casatoriti-pe-nevazute-1Cine-este-Victor-Toriani-Casatoriti-pe-nevazute-1

Cine este Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician. De asemenea, e fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani.

În ultimii ani, Victor Toriani a proiectat și a construit programe psihologice. Acestea sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice. Totul în efortul lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională.

Victor Toriani se ocupă de psihoterapie integrativa centrată pe adult, familie, cuplu, copii, dar și adolescenți. Totul de la certuri, conflicte, comunicare defectuoasă, infidelitate, disfuncții sexuale, agresivitate și abuz, deteriorarea relației, agresivitate, divorț, despărțire și neuroștiințe aplicate. De asemenea, se ocupă și de dezvoltare personală – individuală / grup: autocunoaștere, afirmare de sine, îmbunătățirea relațiilor interpersonale, dobândirea controlului emoțional.

Citește și: Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Citește și: Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV.Cum te poți înscrie

Citește și: Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea:„Tu ești puternică, iar noi…'

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Ce rol are Victor Toriani la Căsătoriți pe Nevăzute

În cadrul show-ului de la PRO TV, Căsătoriți pe nevăzute, Victor Toriani va încerca să completeze profilurile psihologice ale concurenților.

„Mă bucur să fac parte din echipa de experți care participă la emisiunea Căsătoriți pe nevăzute'. Așa cum recomandăm oamenilor este foarte bine să și practicăm ce predicăm. Prin urmare dacă invităm oamenii la un experiment, de ce nu aș putea fi și eu parte din acest experiment? De ce nu aș putea și eu să-mi depășesc la un moment dat condiția de psihoterapeut de cabinet, psiholog clinician în clinicile în care lucrez sau expert pe parte de cultură organizațională. Și să văd într-adevăr dacă eu, cu experiența și cunoașterea mea, pot ajuta oamenii să perceapă altfel și de ce nu să funcționeze într-o relație de cuplu pe nevăzute

În calitate de psihoterapeut centrat pe terapie individuală și psiholog clinician, în scopul formării profilurilor psihologice, am aplicat două teste de personalitate. Plus un chestionar despre tulburările de personalitate, o scală de evaluare a stresului, un chestionar despre tipologii de comportament și teste de inteligență cognitivă și emoțională’, a declarat Victor Toriani.

Victor Toriani: „Vom aplica o serie de teste pentru un profil spihologic'

Victor Toriani a subliniat că va încerca să completeze profilurile psihologice ale concurenților. Informațiile furnizate îi vor ajuta și pe cei de acasă, pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Vom aplica o serie de teste pentru a crea un profil psihologic. Vom vedea dacă există posibilitatea dincolo de interacțiunea directă ca omul să dea un timp celuilalt pentru a putea să-l cunoască. Recomand oamenilor cu încredere să ne urmărească pentru că nu vom da numai participanților la emisiune informații, ci vom da informații care pot fi aplicabile în viețile noastre', a conchis Victor Toriani de la Căsătoriți pe nevăzute.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton