Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe Nevăzute. Are trei copii

Publicat pe

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe nevăzute, show-ul de la PRO TV? Oana Nicolau se numără printre cei patru specialiștii din cadrul show-ului matrimonial și este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu. Iată câteva detalii despre Oana Nicolau!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Nicolau este expert la Căsătoriți pe nevăzute, noul show matrimonial de la PRO TV. Acesta este destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar care își doresc cu ardoare să-și găsească jumătatea.

Este un reality show bazat pe știință și cu ajutorul celor patru experți, participanții show-ului Căsătoriți pe nevăzute vor fi ‘potriviți’ pe baza unor testări științifice. Chiar dacă nu au văzut persoana respectivă, aceasta e compatibilă, și o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile. Cei patru specialiști sunt Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu si Victor Toriani.

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe Nevăzute. Are trei copiiCine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe Nevăzute. Are trei copii

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe Nevăzute

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe nevăzute? Oana Nicolau este psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie, psihosexolog și psiholog atestat în psihologia muncii.

Oana Nicolau are un Master în Psihologie clinică și resurse umane. De asemenea, este autoarea cărții  „A de la armonie” și are o platforma de cursuri dedicată relației de cuplu.

Cea mai înţeleaptă decizie din viaţa mea a fost aceea în care am hotărât să urmez facultatea de psihologie. Decizia mea de a urma şi o formare în terapia de familie şi cuplu a venit oarecum natural pentru că îmi doream să ajut oamenii să întreţină relaţii funcţionale în sistemul din care fac parte. Unii spun că este dificil să lucrezi cu oamenii, dar eu spun că este o şansă extraordinară să ai posibilitatea să interacţionezi mereu cu o mulţime de gânduri, sentimente, trăiri, fiecare la fel de interesante, şi chiar fascinante', susține Oana Nicolau.

Precum se arată pe site-ul clinicii Oana Nicolau, specialistul de la Căsătoriți pe nevăzute tratează aspecte precum infidelitate în cuplu, neînţelegeri în cuplu sau familie, gelozia unuia dintre parteneri, dificultăţi legate de infertilitate în cuplu, dificultăţi de adaptare la diferite etape din viaţa de familie, apariţia unui copil, probleme în primul an de şcoală al copilului, o adolescență dificilă a copilului sau pensionarea.

Oana Nicolau este căsătorită de 29 de ani și are trei copii

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe nevăzute? Oana Nicolau este o femeie împlinită atât în plan profesional, cât și personal. Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar împreună au trei băieți. Experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste.

Sunt atât de norocoasă pentru că reuşesc să îmi fac timp să privesc oamenii. Am atât de multe de învăţat de la fiecare dintre ei, indiferent de vârstă, profesie, religie, statut social. Fiecare gest, cuvânt, privire sau atingere îmi oferă şansa să aflu câte ceva de la fiecare.

Mă simt binecuvântată pentru că am o familie minunată, care îmi aminteşte mereu cât de frumoasă este viaţa. Sunt împlinită pentru că am şansa să practic o profesie care îmi place la nebunie! Mă trezesc dimineaţa şi ştiu că mă aşteaptă o zi minunată, o zi în care voi întâlni oameni', susține Oana Nicolau.

Citește și: Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV.Cum te poți înscrie

Citește și: Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Oana Nicolau, primele declarații în calitate de specialist la Căsătoriți pe nevăzute

Oana Nicolau de la Căăsătoriți pe nevăzute a realizat cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu. Astfel, își propune să-i sprijine și să-i ghideze să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

‘Cei mai mulți oameni se ghidează după chimie, atunci când își caută un partener. Mă bucur că putem să demonstrăm că ceea ce contează pentru o relație cu adevărat sănătoasă este compatibilitatea.

Prin testele, evaluările și întâlnirile pe care le facem, vom avea o imagine clară asupra fiecărui participant și vom reuși să găsim acele compatibilități care ne indică formarea unor cupluri de succes. Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune educativă. Telespectatorii vor avea oportunitatea să afle informații utile despre relația de cuplu. Vor învăța cum să gestioneze anumite situații dificile care apar, inevitabil, într-un cuplu.

Nu este doar despre concurenți, este despre fiecare persoană care urmărește această emisiune. Ne vom regăsi cu toții în poveștile cuplurilor pe care le vom vedea’, a declarat Oana Nicolau de la Căsătoriți pe nevăzute.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter