Cine este EMAA, tânăra care cântă alături de Carla’s Dreams

Publicat pe

Carlas Dreams a revenit în topurile muzicale, după ce a lansat o melodie alături de EMAA, tânăra artistă despre care multă lume s-a întrebat cine este. Cântăreața a dat lovitura acum alături de artistul din Republica Moldova. Iată cine este EMAA, tânăra care cântă alături de Carlas Dreams.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După o lungă absență, Carlas Dreams a revenit în trendingul de pe YouTube cu o noua piesă alături de EMAA. Melodia a fost ascultată de aproape 3 milioane de români și continuă să crească numărul vizualizărilor.

Cine este EMAA, tânăra care cântă alături de Carlas DreamsCine este EMAA, tânăra care cântă alături de Carlas Dreams

Cine este EMAA, artista care cântă alături de Carlas Dreams melodia 'N-aud'? Tânăra s-a făcut cunoscută publicului după colaborarea cu The Motans, aceștia lansând împreună melodia 'Insula'. EMAA are 29 de ani și este din Lugoj. Artista este și compozitoare și a scris piese pentru Deliric, Silent Strike și Armies.

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare: „El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație: „O așteptam de o viață'

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mama Paulei Seling. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Cine este EMAA, artista care cântă alături de Carlas Dreams

Cântăreața a descoperit muzica în familia și a fost susținută pe drumul pe care l-a ales. O altă colaborare importantă este cea cu Sickotoy la melodia „Gasolina'. EMAA a reușit să se facă cunoscută și pe plan internațional, astfel că în țări precum Kazahstan, Polonia, Bulgaria, Turcia și Portugalia este foarte apreciată.

Cine este EMAA? După ce a copilărit în Lugoj, artista a decis să se mute în Timișoara, apoi în București. „Aveam senzația că lucrurile se repetă, că nu mai asimilez nimic nou, așa că am simțit nevoia să plec. Simt și cred că am consumat tot ce era important pentru mine acolo. Cu toate astea, îmi face mereu plăcere să mă întorc', a declarat EMAA.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter