Fii turist în țara ta. Rezervă o cazare la Băile Herculane!

Publicat pe

Situată pe Valea Cernei, stațiunea Băile Herculane este cea mai veche stațiune din țară. Cu un potențial turistic enorm, este una dintre stațiunile balneoclimaterice cele mai vizitate din România. La altitudinea de 168 de metri, aerul puternic ionizat împreună cu apele curative reprezintă reale surse de sănătate.

Frumusețea sălbatică a naturii se combină cu proprietățile terapeutice ale apei, astfel că rezultă un sejur perfect pentru cei care doresc să se relaxeze din plin. Datorită climei prietenoase, stațiunea poate fi vizitată tot timpul anului.

 Opțiuni de tratament

Te gândești să rezervi o cazare Baile Herculane? De ce să nu lași profesioniștii să se ocupe de asta pentru tine? Pentru minimizarea efortului depus și pentru maximizarea relaxării, poți apela cu încredere la agenții de turism cu tradiție, precum Christian Tour. Prin intermediul agenției, vei putea să găsești oferta care ți potrivește cel mai bine, fără să pierzi timp prețios. Odată ajuns acolo, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să descoperi toate avantajele de a avea o cazare la Băile Herculane.

 Înainte să pleci, iată ce opțiuni de tratament ai, clasificate după cele cinci categorii de ape minerale:

  1. Izvoarele Diana I-IV – ape minerale clorurosodice, bromoiodurate și sulfuroase – utile persoanelor care au afecțiuni reumatice, ginecologice, cât și pentru boli ale pielii;
  2. Izvoarele Hercule I și Hygeea – ape clorurosodice, bicarbonatate, calcice – utile persoanelor care suferă de boli cardiovasculare, dischinezii biliare, boli digestive;
  3. Izvoarele Apollo I-II și Hebe – ape clorurosodice, bromoiodurate, sulfuroase – utile persoanelor care suferă de afecțiuni neurologice, respiratorii, metabolice.

 Obiective turistice

În plus față de beneficiile asupra corpului, printr-o cazare la Băile Herculane îți poți asigura și echilibrul mental și sufletesc. Este cunoscut efectul pozitiv al relaxării asupra sistemului nervos. Lasă-ți mintea să zburde liberă printre frumusețile locului și vizitează la pas ușor tot ce are zona de oferit.

Poți vizita Parcul Central și vechiul Cazino. Monumentul istoric este construit în stil baroc austriac, fiind frecventat de elita de la Viena. Delectează-te cu încântătoarea Vila Elisabeta, preferata prințesei Sisi, care este o adevărată operă de artă din punct de vedere arhitectural.

La Băile Herculane nu ai cum să ratezi simbolul stațiunii, statuia lui Hercule. Din aceeași categorie face parte și statuia din marmură care o reprezintă pe Omfala, regina Lydiei, cea cu care Hercule a avut un fiu.

Alte obiective turistice aflate la o aruncătură de băț, oriunde ți-ai alege cazare la Băile Herculane, sunt: Peștera Hoților, Foișorul Roșu, Parcul Național Domogled Valea Cernei.

 Opțiuni de cazare

Christian Tour oferă o gamă largă de opțiuni de cazare Baile Herculane, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. De exemplu, poți alege să te cazezi în complexul Saras Sons, amplasat într-o locație superbă. În cadrul complexului poți beneficia de bazin cu apă sulfuroasă, precum și de o bază de tratament modernă. Oaspeții se pot relaxa în oricare dintre cele 3 piscine.

Pensiunea La Dolce Vita, amplasată în apropierea râului Cerna, într-o locație extrem de pitorească, oferă o priveliște de vis oricui îi trece pragul. Turiștii pot beneficia de servicii de SPA și Wellness.

Hotelul Pensiunea Casa Maria este clasificat cu trei stele și este dotat cu piscine cu apă termală, saună și centru de Fitness. Turiștii pot beneficia de proprietățile curative ale apelor fără să părăsească hotelul.

 Indiferent ce ai căuta, stațiunea Băile Herculane îți poate îndeplini toate cerințele. Îți datorezi un sejur relaxant!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter