Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express: "Nu sunteți fair-play"

Publicat pe

Cuza și soții Natanticu s-au certat la cutițe în timpul probei pentru imunitate de la Asia Express. Ceea ce acasă poate părea banalitate, în Asia Express este motiv de ceartă. Din cauza autostopului, s-a ajuns la cuvinte grele, dar și la fapte dure, căci Emi s-a pus în fața mașinii adversarilor, soții Natanticu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că în joc sunt 30.000 de euro, competitivitatea a atins cote inimaginabile și nervii concurenților sunt întinși la maxim. Ajung să se certe din orice nimic pe care acasă nici nu l-ar băga în seamă. Dar acolo, stresul și oboseala îi transformă pe toți în alte persoane decât se știau. O ceartă de proporții a avut loc între Cuza și soții Natanticu din cauza unei mașini luate la autostop.

Prietenii Emi și Cuza le-au declarat război soților Natanticu, una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express. Cei de la 'Noaptea Târziu' îi acuză de atitudine neadecvată pe cei doi soți care le-au luat taxiul găsit și plătit de omul lor. În cauză, Cuza spune că adversarul său i-a greșit de două ori în această etapă, ceea ce nu va ierta, iar Emi a trecut direct la fapte.

'I-am zis să ne plătească și noul taxi-ul… Șase kilometri, cât să fie. Într-un final, vine cu noi la stația de taxi, unde ne întâlnim cu tata Nicu și Lizi, care strigau pe taximetriști.

Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și…. I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxiu-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu… Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească.

Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi', a declarat Cuza, supărat și nervos după cele întâmplate, la Asia Express.

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: „Nu mai pot de dureri!’

Citește și: Îl mai ții minte pe Cristian Șofron, Mihu din „Toate pânzele sus!?Cum arată la 63 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express:„Nu m-am întors chiar o silfidă/ EXCLUSIV

Nervos că soții Natanticu le-au furat mașina, Emi s-a pus în fața automobilului, riscându-și viața.

'Nu treceți, pe aici nu trece nimeni', a fost și reacția lui Emi, pus în fața mașinii pe care au luat-o soții Natanticu.

Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express

Soții Natanticu și-au motivat comportamentul susținând că la mijloc este vorba despre o competiție și că, în acest caz, oricine ar fi procedat la fel.

'Nu-mi pasă, eu nu sunt aici să dau bine. Apar Emi și Cuza și să îi ducă pe ei erau vreo 10 kilometri, iar la noi erau vreo doi și ne-au luat pe noi. Noi eram aici, vorbeam cu omul.

Ăla s-a și pus în fața mașinii, cumva, mai în glumă, mai în serios, că le-am luat taxiul. Competiția e competiție, puteau să fie și ei în locul nostru', a spus Cosmin Natanticu, odată urcat în mașină.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter