Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț: „Am avut niște episoade...”

Publicat pe

Motivul pentru care Anamaria Prodan a renunțat la pistol înainte de divorț. Este bine-cunoscut faptul că Anamaria Prodan este o femeie cu influență. În urmă cu un an, aceasta deținea un pistol Record de calibru 10x22T, neletal, cu bile. Recent, ea a renunțat la acesta și a dezvăluit chiar și motivul pentru care nu mai poartă arma în permanență la ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimele luni s-a tot discutat despre divorțul anului, cel în care sunt implicați Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După o căsnicie lungă și fericită, Reghe și-a găsit alinarea în brațele altei femei, motiv pentru care sexy impresara a fost nevoită să se retragă din viața lui. În urmă cu un an, aceasta deținea un pistol Record de calibru 10x22T. Acum, Anamaria Prodan nu mai are acces la armă deoarece a predat-o autorităților.

Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț: „Am avut niște episoade...'Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț: „Am avut niște episoade...'

În urmă cu un an, impresara a fost citată la Judecătoria Buftea, într-un dosar de confiscare specială. Arma deținută de Anamaria Prodan nu era una letală, cu bile, pentru care este nevoie de permis port-armă. Deoarece impresara nu își reînoise acest document, autoritățile au confiscat pistolul. Mai mult, și Laurențiu Reghecampf a fost citat în aceeași zi, tot într-un dosar de confiscare specială.

Citește și: Ce spunea Reghe despre Anamaria Prodan înainte de divorț:„S-a luptat pentru mine ca nimeni alta'

Citește și: Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că…”

Citește și: A murit actorul Papil Panduru, soțul Cătălinei Buzoianu.Avea 87 de ani

Citește și: Emily Burghelea a avut depresie postnatală:„Mă sufocam'

Motivul pentru care Anamaria Prodan a renunțat la pistol înainte de divorț

Arma pe care Anamaria Prodan o deținea i-a salvat viața în 2012, pe vremea când impresara era președinte la Universitatea Cluj. Se pare că la vremea respectivă, 200 de ultrași au intrat peste ea în birou pentru a-i cere socoteală pentru rezultatele slabe ale echipei.

„Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i!', spunea Anamaria Prodan.

„Le-am zis: Care se apropie, vedem…'

Anamaria Prodan nu s-a temut de cei 200 de oameni care i-au luat cu asalt biroul. Ea a povestit, în continuare, că le-a ținut piept și că a scos pistolul pe masă în momentul în care a observat ceata de bărbați.

„Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă.', spunea aceasta în continuare.

„Am predat pistolul'

Impresara a simțit că viața îi este pusă în pericol, însă nu a încetat jocul pe care îl începuse cu cei 200 de bărbați. Ea le-a sugerat acestora să se liniștească și să discute cu șeful lor.

„Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter