Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil: „A plecat o parte din sufletul meu”

Publicat pe

Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil a condus-o ieri, pe 26 octombrie 2021, pe ultimul drum pe mătușa ei. Aceasta a făcut câteva mărturisiri emoționante despre Sonia Donca, spunând că a fost ca mama ei. A vorbit despre regretele neștiute pe care ea le-a avut în timpul vieții. Iată ce confesiune dureroasă a făcut soția lui Marian Vanghelie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Sonia Donca a fost condusă ieri, 26 octombrie 2021, pe ultimul drum de cei care au iubit-o. Oana Mizil, nepoata ei, nu a lipsit de la căpătâiul ei, venind să-și ia „rămas-bun' de la cea pe care a considerat-o ca o mamă. A dezvăluit că ea a fost cea care a crescut-o când era mică, iar moartea fulgerătoare a Soniei a fost o lovitură grea pentru soția lui Vanghelie.

Serghei Mizil a fost profund afectat de moartea surorii sale. Nu doar el a resimțit pierderea uriașă ca pe o lovitură grea, ci și nepoata Soniei Donca, Oana Mizil. Soția lui Vanghelie a povestit cât de atașată a fost de regretata ei rudă, având o legătură foarte strânsă încă de când era mică. Mătușa ei, Sonia, a fost cea care a crescut-o și a educat-o ca o mamă.

Citește și: Lora, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe Ionuț Ghenu de Doinița Oancea:„Ea nu a fost prietena mea'

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani:„Strâng în brațe…'

Citește și: Ce a decis fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la doi ani de la moartea artistului:„Voi merge la cimitir și…'

Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată

Oana Mizil a declarat că odată cu moartea Soniei Donca, a plecat și o parte din sufletul ei. Soția lui Vanghelie a susținut că a stat cu ea până ce și-a dat ultima suflare și a ținut-o în permanență de mână. Conform spuselor sale, starea Soniei Donca nu era una bună de aproximativ doi ani.

„Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea', a spus Oana Mizil la o emisiune tv, conform wowbiz.ro.

În continuare, Oana Mizil a dezvăluit că una dintre ultimele dorințe ale Soniei Donca a fost să-i vadă fata. Sora lui Serghei Mizil i-ar fi promis Mariei că o va păzi din Ceruri.

„A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne', a continuat ea.

Oana Mizil: „De la Donca am învățat modestia'

Oana Mizil a transmis că Sonia Donca a învățat-o ce înseamnă modestia și cum să zâmbească. Sora lui Serghei Mizil a trecut printr-o dramă cutremurătoare în urmă cu ani buni, atunci când i-ar fi fost scos bebelușul din burtă, gravidă în opt luni.

„De la Donca și de la toată familia am învățat modestia, am învățat să fim oameni, să zâmbim. Îmi este greu și acum când mă gândesc la ea. Am învățat să nu arătăm greutățile prin care trecem.

A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apăut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi', a susținut soția lui Vanghelie.

Sora lui Serghei Mizil s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, pe 23 octombrie. Anul acesta, în luna mai, el făcea un apel disperat pe Internet, sperând să o salveze împreună pe Sonia Donca. La acea vreme, acesta postase un mesaje prin care-i ruga pe oameni să meargă să doneze sânge. Din păcate, ruda lui nu a mai putut fi salvată.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter