Lora, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe Ionuț Ghenu de Doinița Oancea: „Ea nu a fost prietena mea”

Publicat pe

Lora a făcut noi declarații după ce a fost acuzată că l-ar fi furat pe Ionuț Ghenu de la Doinița Oancea. Cântăreața a decis să vorbească despre acest subiect delicat, la câțiva ani de când el a cutremurat întreg showbiz-ul autohton. A povestit cum s-a apropiat de el și a susținut că el „era într-o relație, dar era și nu era'. Iată ce ar face blondina dacă el s-ar îndrăgosti de o prietenă de-a ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora a scos la iveală detalii neștiute, la câțiva ani după ce a fost acuzată că l-ar fi furat pe Ionuț Ghenu de la Doinița Oancea. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, cântăreața a povestit cum s-a întâlnit cu actualul ei iubit și în ce relații a rămas cu actrița, în urma scandalului uriaș. A susținut că ea și artista nu-și mai vorbesc, deși s-au mai intersectat la câteva evenimente.

În urmă cu câțiva ani, un scandal răsunător a zguduit showbiz-ul românesc din temelii. Protagoniștii erau Lora, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. La acea vreme, blondina a fost acuzată că l-ar fi furat pe bărbat de la actriță. Cea dintâi ieșise de curând din mariajul cu Dan Badea, iar despre Ionuț Ghenu lumea știa că era într-o relație cu Doinița.

Citește și: Lora și-a făcut o nouă intervenție estetică.Cum arată acum

Citește și: Motivul real pentru care Lora a plecat de la Vorbește Lumea, de la PRO TV:„Aveam nevoie de susținerea lor'

Citește și: Bahmu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Au vrut să mă folosească să lovesc în ea sau în el'

Citește și: A murit James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther în serialul Friends

Lora, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe Ionuț Ghenu de Doinița Oancea

Lora a povestit că la acea vreme Ionuț Ghenu era managerul ei. Artista a susținut că ce i-a făcut să vorbească mai mult au fost problemele personale. Atunci, ea devenise foarte apropiată și de dansatoarele ei. Vedeta a declarat că bărbatul era într-o relație, însă „era și nu era'.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era', a spus Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Lora și Doinița Oancea nu-și mai vorbesc

Printre altele, Lora a mărturisit că ea și Doinița Oancea nu-și mai vorbesc. După scandalul de atunci, ele s-au mai interesectat la câteva evenimente, însă nu și-au adresat niciun cuvânt. Cântăreața a susținut că dacă Ionuț Ghenu s-ar îndrăgosti de o prietenă de-a ei, nu va „da' niciodată în el.

„Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva', a continuat ea.

„Ea nu a fost prietena mea'

Tot în ceea ce o privește pe Doinița Oancea, Lora a susținut că nu ar fi fost prietene, în ciuda informațiilor apărute atunci în presă.

„Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut', a mai transmis Lora.

„Eu atunci eram divorțată'

În continuare, Lora a precizat că la acea vreme era divorțată de Dan Badea. În prezent, ea spune că are o relație minunată cu Ionuț Ghenu și că din punctul ei de vedere nimic nu se poate construi pe înșelătorie.

„Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.

Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter