Bahmu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Au vrut să mă folosească să lovesc în ea sau în el”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe. Deși a trecut ceva timp de când antrenorul de fotbal a anunțat divorțul de celebra impresară, scandalul iscat pe lângă acest subiect este departe de a se termina. Fosta soția a lui Silviu Prigoană este ultima vedetă care a vorbit despre separarea celor doi, după 15 ani de căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu susține că există persoane care au încercat să o implice și pe ea divorțul Anamariei Prodan, însă nu au reușit, pentru că ea este în totalitate de partea impresarei. Prodanca a avut alături de ea, așa cum a spus, la lansarea cărții 'Da, sunt cea mai bună!', cele mai importante persoane, printre care se numără și Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, declarații despre divorțul Anamariei Prodan. Cine a încercat că o bage în mijlocul scandalului

Adriana Bahmuțeanu mai spune că aceste personaje, cunoscute de cei doi, au încercat să se folosească de ea și numele ei pentru a îi face rău Anamariei Prodan și lui Reghe, după ce au anunțat divorțul.

„Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerag ca să lovesc în ea sau în el.

Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen.

E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează', a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, mesaj pentru prietena ei

Fosta soția a lui Silviu Prigoană a fost prezentă ca susținător la evenimentul sexy impresarei, iar în fața reporterilor Antena Stars, a avut și un mesaj pentru cea care acum se află în prag de divorț.

„Mă bucur că a avut puterea să lanseze aceste cărți, eu n-aș fi avut această putere, pentru că trece printr-o perioadă destul de dificilă, nu e tocmai una bună.

Dar e dovada vie a faptului că are tărie de carcater, că este o femeie care știe ce vrea și că este o femeie puternică. Nu am ce sfaturi să îi dau, fiecare știe ce e mai bine pentru el', a spus Adriana Bahmuțeanu.

Anamaria Prodan a lansat o carte

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața ei, iar un întreg capitol îi este dedicat antrenorului de fotbal. Iată ce spune vedeta despre fostul ei soț. Lansarea a avut loc weekendul trecut.

„Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim.

Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu.Este o viață de film!', a declarat ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter