Motivul real pentru care Lora a plecat de la Vorbește Lumea, de la PRO TV: „Aveam nevoie de susținerea lor”

Publicat pe

În urmă cu ceva timp, Lora anunța că nu va mai fi colega de platou a lui Cove la „Vorbește lumea'. Artista a decis să se retragă, iar acum a explicat care este adevăratul motiv pentru care s-a hotărât să plece de la emisiune. Iată ce a spus Lora!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce Adela Popescu a luat o pauză de la „Vorbește lumea' pentru creșterea celui de-al treilea copil, Lora a fost cea care i-a luat locul. Artista nu a rămas, însă, până la întoarcerea Adelei, ci a plecat în urmă cu ceva timp.

Motivul real pentru care Lora a plecat de la Vorbește Lumea, de la PRO TV: „Aveam nevoie de susținerea lor'Motivul real pentru care Lora a plecat de la Vorbește Lumea, de la PRO TV: „Aveam nevoie de susținerea lor'

De ce a plecat Lora de la Vorbește lumea

Lora a demonstrat că poate să fie o prezentatoare TV de succes. Artista a fost urmărită de fanii emisiunii „Vorbește lumea', dar doar pentru câteva luni. Vedeta a anunțat în urmă cu ceva timp că se retrage, iar acum a dezvăluit care este adevăratul motiv.

Ei bine, Lora a plecat de la Vorbește lumea deoarece se anunță o vară plină de evenimente pentru ea. Artista a explicat că, la acea vreme, deja era stabilit formatul de „gașcă' pentru perioada verii, așa că Lora a putut pleca fără să existe conflicte.

Citește și: Lora debutează în actorie.

Citește și: Ce mare regret are Lora, referitor la mama ei care a decedat anul trecut:

Citește și: Au trecut 4 ani de la moartea Denisei Răducu.

Citește și: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor:

„Am prezentat Vorbește Lumea cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect', a spus Lora pentru playtech.ro.

Lora: „Ne-am strâns mâna frumos'

Artista nu regretă că a plecat de la Vorbește lumea. Lora consideră că îi stă mai bine în rolul de artistă, decât în cel de prezentatoare TV, chiar dacă s-a descurcat de minune.

Lora a mărturisit că nu există resentimente nici din partea ei, nici din partea echipei de la Vorbește lumea, după plecarea ei. Vedeta consideră că noul format al emisiunii, cu o gașcă întreagă, oferă posibilitatea mai multor celebrități să se afirme și pe acest plan.

Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții. Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine și pentru ei, am fost acolo. Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor. Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo', a mai spus Lora.

Lora: „Moga mi-a închis telefonul'

Lora și Marius Moga tocmai ce au lansat o nouă piesă, „Vrei să te mint'. Vedeta a povestit cum a luat naștere noua melodie și cum i-a venit compozitorului această idee.

Lora îl apreciază extrem de mult pe Marius Moga. El este cel care i-a fost mereu aproape și a susținut-o întotdeauna.

Ideea a venit de la Marius Moga, care a avut inspirația să-mi spună că intră în studio pentru o piesă. M-a întrebat dacă am ceva pentru vara asta. I-am spus că nu, vrei să te mint… La care mi-a închis telefonul. Ăsta e titlul, ăsta o să-i fie numele, mi-a zis el. Piesa a fost gata într-o săptămână. Cu Moga ne știm de 15 anișori, e omul care m-a lansat, care m-a descoperit. Șapte ani m-a susținut. De câte ori am avut nevoie de un sfat, Marius a fost acolo. După 15 ani, merita să avem o colaborare', a mai spus Lora.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter