Bucură-te de muzica preferată cu boxa Hama Twin 2.0, rezistentă la apă

Publicat pe

Noua boxă portabilă HAMA Twin 2.0 dispune de două difuzoare individuale – care pot fi utilizate separat una de cealaltă, pentru un sunet stereo sincron sau pentru redarea independentă a sunetului în două locuri diferite. Metoda mono este soluția perfectă atunci când oamenii au preferințe de ascultare diferite.

Datorită tehnologiei IPX, difuzoarele sunt protejate împotriva stropilor de apă. Boxa este perfectă pentru a fi lângă apă, rezistând la o adâncime de până la un metru. Boxa Hama rămâne alături de tine în timp ce joci un meci de polo sau de volei, ești cu prietenii la piscină sau doar la tine în duș. 

Sistemul de difuzoare flexibil, permite utilizarea boxei Twin ca tub, atunci când ambele părti sunt conectate, cu un sunet impresionant de 20 de wați. Acest lucru face ca sunetul să fie perfect chiar si atunci când boxa este folosită în mișcare – ideală în călătoriiile cu bicicleta.

Bucurați-vă de melodiile favorite indiferent dacă sunteți afară sau la duș – difuzorul rezistent la apă vă asigură și o calitate ireproșabilă a sunetului oriunde v-ați afla.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter