Ce a decis fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la doi ani de la moartea artistului: "Voi merge la cimitir și..."

Publicat pe

Pe 29 octombrie se împlinesc doi ani de la moartea lui Mihai Constantinescu! Fosta soție a artistului, Mihaela, care a rămas tot timpul într-o relație frumoasă cu acesta, chiar și pe parcursul căsniciei cântărețului cu Simona, a făcut mărturisiri emoționante. Mihaela Constantinescu nu l-a uitat niciodată pe Mihai și îi va cinsti memoria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mormântul lui Mihai Constantinescu de la Cimitirul Ghencea Militar este acoperit cu flori, semn că artistul nu a fost uitat de cei care l-au iubit. Mihaela Constantinescu pregătește un parastas pentru fostul său soț și a făcut o serie de confesiuni emoționante, mărturisind totodată că nu va înceta să-l iubească pe regretatul artist.

'Voi face parastas, la un azil de bătrâni, unde am făcut de fiecare dată. Voi merge la cimitir și voi depune o coroană de flori din mătase, așa cum îi duc mereu. Sunt atât de triste aceste zile…', a declarat Mihaela Constantinescu pentru impact.ro.

Ce a decis fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la doi ani de la moartea artistului

Mihaela Constantinescu spune că niciodată nu-l va uita pe Mihai și îi va păstra tot timpul un loc în inima ei.

„Îmi este foarte greu să trăiesc fără Mihai. Îl caut și îl găsesc în amintirile noastre, amintiri pe care nu ni le poate fura nimeni, nici măcar moartea. Dar nu este destul. Mi-e dor de ochii lui, de zâmbetul lui, de vocea lui. Mi-e dor să îl sun și să îi scriu un mesaj la care să îmi răspundă. Mihai nu va fi niciodată o amintire.

El a fost, este si va fi întotdeauna o prezență inefabilă în viața mea. Unicitatea lui mi-a marcat existența și îl voi iubi întotdeauna. Am trăit împreună o poveste de iubire unică, care ne-a permis să nu ne despărțim niciodată… Îi port iubire și recunoștință și îi îmbrățisez amintirea cu lacrimi, cu gânduri și cu sentimente eterne', a mai spus Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu era împăcat cu soarta sa și vorbea cu seninătate despre moarte.

„Nu mă gândesc la moarte. Am zis că poate, undeva, cândva, ne vom întâlni într-o altă dimensiune. Există splendida vorbă că nu de moarte îmi este frică, ci de veșnicia ei.

Sunt extrem de multe teorii vizavi de moarte, de moartea clinică, ce au pățit cei care au fost în moarte clinică, cum au plecat pe acel tunel de lumină. Unii s-au întors și au spus, alții, nu. Sau probabil că asta e o activitate finală a creierului'.

Citește și: Mesajul de iubire scris de soția lui Mihai Constantinescu pe coroană, la înmormântare

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă actorul Gheorghe Visu la 70 de ani:„Nu cred că meritam mai mult’

Citește și: Cum a decurs întâlnirea lui George Burcea cu actrița Catherine Zeta-Jones

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator. Mihaela și Mihai Costantinescu au divorțat în urmă cu 17 ani și a avut o relație bună cu Simona, cele două oferindu-și sprijin reciproc la înmormântarea artistului.

Amândouă i-au stat alături cântărețului în spital și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca el să fie salvat.

'Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători', spunea Mihai Constantinescu.

Mihaela Constantinescu și-a visat fostul soț de mai multe ori

Mihaela mărturisește că și-a visat fostul soț în repetete rânduri, de fiecare dată într-un mod frumos.

„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist. L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase. Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent', a declarat Mihaela Constantinescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter